Фитнес игра за деца и възрастни с Джемер

Джемер фабрикаФитнесът е начин на живот и безспорен факт е, че той е най-добрият спорт, благодарение на който ние поддържаме здравето и формата си във фитнес залата.
Както и не трябва да забравяме за правилното хранене.

Преди време, когато аз бях състезател, честно казано беше наистина много по лесно да спортувам.
Така беше, защото все още нямах семейство и деца и цялото ми време бе посветено само и единствено на спорта, състезанията, храненето и постиженията.

След време обаче, когато вече сме семейни и се появят и новите членове на семейството ни децата, времето за фитнес, както и други видове спорт като, че ли не ни достига!

Фитнес зала и детска площадка

Ако за нас възрастните фитнес залата е мястото, където поддържаме формата си, то за децата същата роля има детската площадка в парка или пред блока.

Колко хубаво би било заедно с децата си да спортуваме във фитнес залата.
Като човек занимаващ се от 15 години с фитнес мога смело да твърдя, че колкото и приятно да се чувстваме във фитнес залата, точно толкова приятно се чувстват и децата, когато са на детската площадка.
На обикновената площадка за игра обаче най-често срещаните уреди са пързалки, пясъчник, катерушки, люлки и други.

Разбирате, че колкото и трудно ще ни е да накараме някое малко дете да влезе и да си играе във фитнес залата, толкова трудно ще ни е и на нас да се спускаме по пързалката.
Именно поради тази причина вече и като родител ще Ви споделя, че определено на мен ми е скучно на детската площадка и след половин час вече искам да се прибираме вкъщи.

Преди години си мислех, колко хубаво би било да има и по площадките фитнес уреди, които да са интересни и полезни за децата, но в същото време и за родителите им.

Всъщност вече ги има и в България

Съвсем скоро ще видим цели детски площадки и в град София с приказни фитнес уреди за деца и възрастни, където не само, че няма да ни е скучно, ами ще е и много здравословно.

Едно от основните предимства на тези площадки е, че децата се учат да спортуват още от малки, а както знаем – много по лесно е да се изградят здравословни навици още от детска възраст, отколкото след време.

И ако до сега след 30 минути на детската площадка казвахте „Сине или дъще, хайде да си ходим, после пак ще дойдем!“, очаквайте: „Татее или мамооо, хайде да си ходим, че вече два часа сме тук, после пак ще дойдем!!! Ето и отговорът!

Джемер – фитнес уреди за деца и възрастни на открито

Турската фирма Джемер е лидер в дизайна и производството на фитнес уреди за открити пространства отговарящи на международните стандарти в духа на висок професионализъм и честност.

Фабриката на Джемер е разположена на площ от 9700 км в Торбалъ – Измир (Турция).
Тя е най-голямата фабрика в Европа, Азия, Средния изток и Балканите по използваната технология в производството.

Използвайки най – новите технологии Джемер създава продукти, които са подходящи за много различни места, бюджет и предпочитания.
С компютърна база за 300 млн. долара Джемер създава все по нови и модерни продукти.

„Изборът на Европа“ – това е Джемер!

Иновативни, безопасни, естетични, стабилни като конструкция и крайно практични, продуктите на Джемер и занапред ще задържат фирмата като лидер в бранша.
Подробна информация за фирма Джемер и нейните продукти виж на http://www.cemer.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *