Фитнес Курс „Mr. 3Hours“. Ела в отбора!
Блог

Фитнес Курс „Mr. 3Hours“. Ела в отбора!

Кой е най-добрия Курс за фитнес инструктор в квартал Витоша, Студентски градДнес сферата на фитнеса се развива на доста бързи обороти за разлика от преди.
До колко обаче това е добре ще разберем истината в следващите редове.
Фитнес зали и треньори растат като гъби.

Примерно в столицата ни изникнаха, толкова много фитнес центрове за кратко време, което от една страна е хубаво, но от друга можем много да поспорим.
Фитнес индустрията днес е добър начин за бизнес, но нека не забравяме качеството.
Докато преди години истинските треньори се знаеха на пръсти, то днес решаваш, че ще станеш фитнес треньор, и готово.

Искате ли да научите как да изградите най-подходящата действаща система за контрол на подкожните мазнини, повишаване на мускулната маса или взривна сила!

КУРС-СЕМИНАР ЗА ФИТНЕС ИНСТРУКТОРИ

Това, че имаш диплома за фитнес инструктор не означава на 100%, че ти наистина разбираш от работата си, защото за 1-2 седмици наистина придобиваш знания, но определено подготовката е наистина недостатъчна, а това до груби грешки.

Липсата на достатъчно опит води до много груби грешки, които могат да увредят Вашите бъдещи клиенти, защото вие сте почти като доктор за тях.
Следите за правилното изпълнение на упражненията, препоръчвате им кое упражнение е за тях и кое не е, допълвате нови, консултирате ги за храненето.
Неведнъж съм ставал свидетел на случаи как клиентът на даден инструктор изпълнява движението мъртва тяга или гребане с т.нар. стойка тип “котешки гръб” или пък започват тренировка без загрявка и подготовка за предстоящите работни серии.
И запомнете, че индивидуална тренировка не значи групова тренировка!

МИСИЯ

Записвайки се в този курс вие ставате мисионери, чиято цел е да промотират и подкрепят поддържането на здравословен начин на живот в България чрез мобилизиране на гражданското общество.

Добър фитнес инструктор в София
Днес животът тече на много бързи обороти.
Болшенството от хората разполагат с ограничено свободно време, което желаят да инвестират ясно, кратко и точно в здраве и поддържане на добър външен вид. Именно фитнес и правилното хранене е най-точното съчетание, комбинирано с професионален фитнес инструктор.

Точният фитнес инструктор е онзи, който няма да кара клиента си да губи време в приказки и губене на време, а ще следи почивките между сериите с хронометър, ще записва всяка една работна тренировъчна серия и още, и още!

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ АКО ИЗБЕРЕТЕ ТОЗИ КУРС

Записвайки се посредством „Анкетната карта“, която ще видите в края на публикацията ще получите индивидуално обучение по всички важни теми относно провеждането на тренировки, изготвянето на тренировъчни и хранителни планове, комуникация с вашите бъдещи клиенти и всичко необходимо за целта – анкетни карти, тренировъчни бланки, визитни картички, както и поддомейн в страниците на 3Hours.eu с ваши снимки и възможност за публикуване на ваши материали на страниците на уеб сайта, и още, и още.

Кликнете върху бутона „Download“ по долу за да изтеглите и да се запознаете предварително с „Модулите на обучение“ по време на курса и примерен вариант на материалите, които ще получите след обучението.(бланките ще бъдат с ваши снимки и координати за връзка.)

paket_fitness_instruvtor
downloud_fitness

Кликнете върху снимките на фитнес треньорите по долу за да се запознаете как ще изглежда вашия поддомейн в www.3hours.eu

traeneri

Обучението се провежда в град Ивайловград след предварителна уговорка за ден и час в рамките на 1 работен ден от Мартин Гергов(www.mgergov.com) – Национален шампион по пауърлифтинг, бивш национален състезател, автор и консултант за големи компании и тв.

РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА ЗА УЧАСТИЕ В КУРС „MR. 3HOURS

[Contact_Form_Builder id=“13″]

ПОДКРЕПИ АВТОРА С  $5.00  И ПОЛУЧИ КНИГА!

[Пребори мазнините и се стегни от вкъщи]
  • Четири тренировки седмично;
  • Базови и лесни за изпълнение упражнения;
  • Подробно описание с текст и снимки;
  • Страници: 25 (написани от 4-тен шампион).
ВИЖ ЧАСТ ОТ КНИГАТА - КЛИКНИ ТУК
Нямаш възможност за подкрепа? Не се притеснявай! 🙂 Заповядай във VIP клуба ми, и я получи безплатно.
добър фитнес инструктор

ИМАШ ВЪПРОС?

чат с мен - кликни тук добър фитнес инструктор

ЕЛА В YOUTUBE КАНАЛА МИ

youtube fitnes instruktor добър фитнес тренер хапчета за отслабване - кликни тук

Мартин Гергов

Благодаря Ви, че посетихте личния ми сайт. Аз съм Четирикратен Национален шампион по пауърлифтинг в катeгория до 75 кг(клек: 250кг; вдигане от лег: 180кг; мъртва тяга: 280кг), фитнес инструктор и фитнес консултант. Четвърти в Света по мъртва тяга(265кг) за 2001 год. За връзка с мен се обадете на телефон 0893 889 768

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ПОДКРЕПИ АВТОРА С  $5.00  И ПОЛУЧИ КНИГА!

[Пребори мазнините и се стегни от вкъщи]
  • Четири тренировки седмично;
  • Базови и лесни за изпълнение упражнения;
  • Подробно описание с текст и снимки;
  • Страници: 25 (написани от 4-тен шампион).
ВИЖ ЧАСТ ОТ КНИГАТА - КЛИКНИ ТУК
Нямаш възможност за подкрепа? Не се притеснявай! :) Заповядай във VIP клуба ми, и я получи безплатно.
close-link