Фитнес Инструктор в Твоята Фитнес Зала

Личен Фитнес инструктор в кварталАко си решил наистина да се захванеш с промяната на тялото си и да направиш, така мечтаната фитнес форма.
Ако си решил да дадеш старт на ново начало на живота си, то повече не отлагай.

Постоянно получавам запитвания от потребители в интернет за изготвяне на хранително-тренировъчен план.
Това е най-лесното, което мога да направя за всеки решил да направи нещо важно относно формата и здравето си.
Но проблемът е, че аз съм до там за всички. Които не посещават фитнесите към които работя, а това ме накара да се замисля.

И така реших да въведа нова фитнес опция, чието име е VIP Фитнес Инструктор. Чиято цел е да окажа помощ в напълно реална обстановка във фитнеса в който е удобен на теб.

VIP ФИТНЕС ИНСТРУКТОР

Това са индивидуални тренировки изключително популярни сред личности, притиснати от времето и оценяващи професионализма.
За тях се грижат още цели екипи от професионалисти като фризьори, гримьори, лични готвачи, охрана и много други.

Фитнес инструктор и диетологВсеки сам трябва да прецени в зависимост от средствата и времето с което разполага. Дали ще избере да заплати за личен фитнес инструктор, готвач или охрана.
Естествено всичко това струва наистина много и подобни услуги са подходящи за хора, които са страшно заети и всяка минутка за тях е от голямо значение за бизнеса им например.

Естествено, че отварям вратичка, чиято цел е освен качествена услуга да се получи и максимално добра цена за потребителите от провинцията като се събере група до 4 човека, като цената си остава същата.

ПОРЪЧАЙ VIP ФИТНЕС ИНСТРУКТОР В ТВОЯТА ФИТНЕС ЗАЛА

Ако желаете лична тренировка с мен Мартин Гергов в час и място удобно за вас, но не и за мен, то именно този пакет е точно за вас.

Фитнес тренировки вкъщи

Може да заявите тренировка с мен в обществен фитнес център или домашна фитнес зала, както на територията на град София, така и в друг град на територията на страната.

Този пакет включва следните услуги:

 • Изготвяне на Тренировъчен режим;
 • Изготвяне на Хранителен режим;
 • Една индивидуална тренировка-консултация с мен във фитнес зала по Ваш избор;

  За да поръчате пакет „Фитнес инструктор в твоята фитнес зала“ е необходимо да попълните и изпратите „Анкетната бланка“ по долу!

  Тренировки за стягане на дупето

  Анкетна бланка

  [Contact_Form_Builder id=“19″]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *