Фитнес „Преди Обед“ по БТВ

Фитнес инструктор в преди обед по бтвУоу, уоу, уоууу, колко съм се налял, но не ми се присмивайте, защото в момента съм в период на повишаване на теглото си.
Ако и вашата цел е като моята, тогава се тъпчете и хич не му мислете.

Наблягайте на големи количества сложни въглехидрати, като естествено не забравяте и белтъчините.
Лично на мен са ми необходими около 7000 ккал дневно за да повишавам теглото си.
Приемът на такова количество калории не е никак лесно, но не се притеснявайте, защото и тук има тайни, които в следващите материали мисля да ви споделя.

Но ако сте в редиците на борещите се с излишните подкожни мазнини, които може би сте успели да повишите, то гледайте след празниците моите съвети в „Преди обед“ по БТВ.

ФИТНЕС „ПРЕДИ ОБЕД“ ПО БТВ

Без значение дали тренирате преди обед, сутрин или пък вечер, резултатите ще бъдат налице, но само ако се отнасяте сериозно и към тренировките, и към храненето.
Разбирам, че сега са празници и привържениците на традициите ги спазват, като наблягат на баклавички, баници с късмети и без късмети, вратни пържоли и каквото друго от богатата за празника трапеза са наболи!

Факт е обаче, че една не малка част от хората си казват „Започвам диета от 1ви януари“.
Чудесно, но колко ще е лесно и изобщо дали ще бъде правилно, очаквайте в предаването по БТВ „Преди обед“, където заедно с водещата Ива Атанасова ще разкрием много истини!

И докато беше време за голямото Коледно пазаруване и логично надуване, то от 1ви януари 2012 година идва ред на голямото следколедно гладуване.
Денят на излъчване ще бъде следващата седмица в четвъртък или петък!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *