Повиши Теглото си за Нула Време

Мускулна маса програма - ГейнърАко сте с толкова бърз метаболизъм, колкото моя, че каквото и да хапнете нищо не ви се лепи, то не се отчайвайте.
Не се отчайвайте, защото лично аз съм минал по този нелек път и знам решението.

Някои от вас, които се борят с наднорменото тегло, може би ще кажат, че по-лесно от качване на килограми няма. Същото обаче бих казал и аз за тях, че по-лесно от сваляне на килограми няма!
Докато при намалянето на подкожните мазнини, трябва да се набляга предимно на високобелтъчни храни, то при повишаването на масата е доста по-трудно.

Тук става въпрос не просто за ядене, а за много ядене, толкова много ядене, че ще ви се повръща от ядене, ще намразите „шибаните“ въглехидрати и мазнини, и белтъчини.

ОООО ПИША В МОМЕНТА И МИ СЕ ДОГАДИ НАИСТИНА

Не се майтапя, а ви говоря самата истина, защото точно преди половин час пих поредната си доза гейнър Мега Мас 2000, но не както е по описанието, а доста повече.
Мамка му, повръща ми се, доспива ми се, но стискам зъби и продължавам.

За първи път започнах борбата с повишаването на мускулната си маса и общо тегло, когато бях на 16 годишна възраст и нещата все не ставаха.
Малко по късно обаче след постъпването ми в Национална Спортна Академия разбрах, че реално погледнато, не съм се хранил!

Трябваше да повиша теглото си от 60 килограма на 70 килограма и лично със случая се беше заел секретарят на БФСТ Михаил Савов.
Ооо, нееее, ако знаете само, какво ме чакаше!
Всеки ден той поръчваше меню за мен не по мой избор, а по негов.
А в менюто имаше и какви ли не гадории(мазни и сладки неща) и разбираш, че когато почти си преял има още толкова за ядене плюс десерт! Ооооо йееееее! Бляк!!!

И така в крайна сметка необходимото, количество въглехидрати от което се нуждая за моят супер бърз метаболизъм е около 10 грама на килограм телесно тегло, плюс 3 грама белтъчини, естествено, че има и белтъчини, а погледнато в калории прави 7000 ккал!
Ооооооооооооооооооо Йееееееееееееееееееееее!!! Отивам пак до WC-то! Няма как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *