фитнес уреди за дома

Фитнес уреди от ново поколение, които от раз грабнаха професионалното ми внимание

Фитнес уреди, които да грабнат вниманието ми днес, колкото и да са рекламирани и лъскави е тотална рядкост за мен. Имайки предвид опита си като състезател, тренирал при едни от най-добрите майстори на постижения в света, аз съм много претенциозен. Имам предвид претенциозен в качественото изпълнение.

Лъскавината и модерния дизайн, определено грабват инфлуенсърите, но не и мен. Параметрите на които държа в оценката си на фитнес уреди на които тренирам не са много, и трудно ще ги забележи непрофесионалист! Но нека оставим тази тема в подробности за друг материал.

Фитнес уреди, които ме впечатлиха от раз – аir bike и крива пътека!

Първия фитнес уред, който ме грабна е странене на пръв поглед велоергометър, който срещнах във фитнес център „Pulse Fitness Energy Club“ в Sofia Ring Mall. Уредът изглеждаше някак си ретро и веднага реших да го пробвам. Името на фитнес уреда е „Air Bike„. Вижте повече за него във видеото по долу.

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК

Air bike е от онези фитнес уреди, които комбинират две в едно. В случая комбинацията е велоергометър и кростренажор.

Но огромната разлика е в маховика, който по време на движението вкарва към тялото ви въздушна струя подобна на лек бриз.

домашни фитнес уреди
Air Bike и огромния му охлаждащ маховик

По този начин се създава усещане за педалиране на велосипед на открито, като тялото се охлажда. Охлаждането допринася за по продължителна, качествена и приятна тренировка.
И разбира се за постигането на по-добри постижения в зависимост от целите – отслабване, издръжливост и други.

Air bike е от онези фитнес уреди, които са качествени
Air Bike

Горещо ви препоръчвам този air bike за тренировки, както във фитнес залата, така и у дома. Уредът е с ретро дизайн на пръв поглед, запазил доста истини от света на фитнеса в себе си, които днес все по рядко се срещат! Той се вписа и остава в личната ми класация за най-добри фитнес уреди.

Другият фитнес уред, който ме впечатли е крива бягаща пътека. Той натоварва по време на тичане активно и коремната мускулатура. За него ще ви споделя в някой от следващите ми видео материали тук и в youtube канала ми.

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!

One thought on “Фитнес уреди от ново поколение, които от раз грабнаха професионалното ми внимание

  1. Иван Недков says:

    Какво производство за тези фитнес уреди и каква е цената на велоергометъра?

Comments are closed.