Ричард Величков в интервю за Сподели с Mr. 3Hours

Ричард Величков гостува в рубриката ми „Сподели с Mr. 3Hours“, като говори и за любовта

Ричард Величков е познато лице най-вече от телевизионния риалити формат „Big Brother„.
По професия е персонален фитнес треньор в известната столична верига фитнес и спа центрове „Pulse Fitness & Spa„. Ричард прие поканата за участие в рубриката ми „Сподели с Mr. 3Hours“. Рубрика посветена на фитнеса, диетите, емоциите и любовта.

Ричард Величков сподели за фитнеса, диетите, емоциите и любовта!

Ричард е роден през 1994 година в град Смолян, но е израснал в Мадан. След като навършва пълнолетие решава, че няма място за развитие в град Мадан и заминава за град София.
Там започва работа като фитнес инструктор във фитнес център „Пулс“ на булевард България 132. Вижте всички въпроси по които си говорихме във видео интервюто ми!

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК

Относно любовта Ричард сподели, че не е най-компетентният по темата. Въпреки това отговорът му беше впечатляващ за мен и по точно, че противоположностите се привличат, но не за дълго! Ако мъж и жена нямата общи неща, които да следват – нещата не вървят!
Така е дори и в приятелството, дори и с роднините. Няма как например единия да обича да ходи на дискотеки, а другия на фитнес и нещата да вървят идеално!

Всъщност отговорът му съвпадна с проучване на Калифорнийския университет „Бъркли“ до който извод съм стигнал и аз!

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!