В търсене на фитнес в Младост 4! Видео обиколка на най-новия фитнес в София!

фитнес в Младост София град

Фитнес в Младост 4 или фитнес център в близост до този столичен квартал ли търсите? Всъщност фитнес залата с която днес ще ви запозная е най-новата и луксозна фитнес зала в София, която познавам към днешна дата. Тя е в близост до бизнес парк „София“ и ж.к. Младост 4. Нейното име е „Pulse Fitness Energy Club“ и се намира в „Sofia Ring Mall“.

фитнес в младост 4
Зала със свободни тежести

Между другото тайно искам да ви споделя, че това е и един от най-спокойните фитнес центрове. Pulse Fitness Energy Club е клуб от веригата „Pulse“, разположен на площ от 2000 квадратни метра.

Фитнес в Младост 4? Напред във виртуална обиколка на „Pulse Fitness Energy Club“!

Ако все още търсите фитнес в Младост 4 и не сте посетили този фитнес! Може да се възползвате от безплатно посещение и да решите дали да продължите. В деня на обиколката ми (29/06/2019г.) , имаше промоутър на входа на „Sofia Ring Mall„, който раздава ваучери.

Видео материал. Виртуална обиколка на Pulse fitness energy club!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК

Този луксозен център е огромно удобство за хората, които работят в „Sofia Ring Mall“. А също и района на бизнес парк „София“. Работното му време през делничните дни е от 07.00 до 23.00ч.

Pulse Fitness Energy Club е фитнес в младост 4 София
Виртуален треньор

Там се намира и специална зала с единствения познат за мен виртуален фитнес треньор. Занятията се провеждат всеки ден и включват дори йога. От огромно значение за мен винаги са били и съблекалните във фитнес залите. Тук съблекалнята също е голяма и модерна.

Разбира се това не е фитнеса в който ще срещнете огромните напомпани батки или състезатели по силов трибой. Това е фитнес зала, чиято цел е да ви даде спокойствие и здраве на супер цена.

Pulse Fitness Energy Club в снимки

Вижте кратка галерия със снимки от фитнес център „Pulse Fitness Energy Club“, които направих по време на видео обиколката ми!

[fat_gallery data_source =“list_id“ gallery_ids=“9588″]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *