Фитнес в Офиса с Милен Цветков

Фитнес в офиса с Милен ЦветковКогато стане въпрос за фитнес, и вие се окажете офис служител! Тогава настъпва! Настъпва пълен хаос във вашата система, относно липсата на време за каквито и да било фитнес упражнения и диети. Ако обаче сте упорит и сте разбрали, че силовите упражнения ще помогнат вашата мускулатура да укрепне, а от там и здравето ви, въпреки липсата на време, то! То, тогава направете така, както е направил един от най-известните телевизионни водещи Милен Цветков. Необходими са чифт дъмбели и подходящи упражнения в зависимост от целта ви. Запомнете, че добре тренираните мускули и правилно хранене ще ви запазят дълго здрав. Дори само с две гири да потренирате в обедната почивка е по-добре, отколкото нищо. КАК МИЛЕН ЦВЕТКОВ ПОТЪРСИ MR. 3HOURS(М. ГЕРГОВ) ЗА ПОМОЩ Беше около 14.30 часа, а Mr. 3Hours се наслаждаваше на следобедната си 30 минутна дрямка в зоната за отдих и почивка на фитнес и спа център „World Class Health Academy“. Точно 10 минути след като се беше унесъл, телефонът му гръмко прозвъня, а отсреща прозвуча гласът на водещият на „Часът на Милен Цветков. Да самия той. Колкото и да не му се говореше, колкото и да не обичаше да спореше в часът за дрямка, Mr. 3Hours най-внимателно изслуша един от най-великите водещи. Милен Цветков пожела да му бъде изготвена тренировъчна програма, но при следните условия на които той държеше, поради липсата на свободно време! Силовата тренировка да може да бъде изпълнявана при наличието на две гири при това от седнало положение в неговия офис.

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!