Pure Cockroach Protein за Helloween

Димитър Рачков на Хелуин

Хлебарките са едни от най-упоритите същества на нашата планета. Веднъж появили се, трудно бихте могли да ги изгоните, защото са много упорити. Но от една страна това е доста добре. И ако се питате защо, то отговорът е, че са богати на протеини и в Китай, определено ги консумират с най-голямо удоволствие.

В Гуанджоу има цял пазар посветен на подобни насекоми, но честно да ви кажа миризмата, която се носеше, определено не беше от онези приятните. Но пък какво, хапваме без да душим много, много и напред към партито „Хелоуин“! За първи път празнувах този „ужасен празник“ и определено купонът започна от рано. Да си намериш хлебарки при това големи се оказа задача с повишена трудност!

Хлебарки… време е за Хелуин! Напред към „Библиотеката“!

Хлебарката е уравновесено същество, което вижда конкретни неща. Хлебарката е символ на вечния човешки бунтарски дух, на стремежа към по-хубаво и по-светло бъдеще“. /Google/ Е, щом има такива писания за тях, колкото и да ми беше трудно, успях да ги открия. Купих си около 30 хлебарки от големите(австралийските). Преди време си играх с тях в риалитито „Страх“, а за малко да пламне и любов с една, докато я ближех по краченцата!

Cockroach Protein

И така хлебарките вече бяха налични благодарение на един голяяям магазин в центъра на София град, като за тях си закупих и специално лепило за кожа. Да, ама не! Оказа се, че хлебарките са изключително издръжливи същества! Отново напомням!

Хелуин хлебарки

Намазах една от хлебарките със специалното нетоксично лепило за кожа, но уви! Лепилото не искаше да залепи хлебарката за ръката ми, нито за врата ми. Тогава реших да взема секундното лепило канаколит и да ги залепя по един от най-харесваните ми бели на цвят потници и познайте!

Рачков Хелуин

Потникът залепна за кожата ми, но не и за хлебарката! Тогава вече много се ядосах, защото времето напредваше с пълна пара. Отпих голяма глътка „Ballantines“, взех телбода и ги разпнах една по една на потника ми! Признавам ви копелета, упорити сте, но не се бавайте с мен Mr. 3Hours! Show Time!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *