Фитнесът, Футболът и Модата в 3,1/2 часа

Футболът и модата, Треньор по футбол СофияЗапитвали ли сте се какво ще се получи, ако на едно място се съберат фитнес треньор, футболист, модел, гримьор и фотограф.
Добра комбинация, но рядкост позитивна е за нашата българска нация.

Винаги съм се стремял да върша всичко с което се захващам от сърце и да гледам позитивно на нещата, колкото и негативи да има около мен. Опс негативи ли казах!
Във фотографията, негатив е тонално обърнато (по цвят и осветеност) изображение на сниман обект.
Което ще рече, че негативни неща няма поне за нашата компания.

И след като разбрахме подробно, какво е негатив благодарение на Диди от Hiken Shtiken, а Боби(Боряна Стефанова) ни понапудри, отпихме по 250 мл магически коктейл и бооом!

3,1/2 ЧАСА ФОТОТЕРАПИЯ В СТУДИОТО НА ДИДИ

Определено вече имам любим цвят и това е червеният и по-точно тъмно червеният цвят.
Точно преди няколко седмици дори смених и чаршафите на спалнята си, пердетата също са червени, остава да боядисам и стените, но Диди ме „изпревари“ и ме разтовари.
Червеният цвят олицетворява могъществото, силата, волята за победа.
Хората, които харесват червеното, винаги постигат онова, което искат, винаги са в движение, винаги са извор на енергия.

Човекът, който носи червено, обича страстно, мрази страстно и страстно вярва.
Търсейки винаги справедливост, той е добър реформатор.
Тези хора винаги привличат вниманието.

Фитнес треньр СофияВ далечна Африка червеното означава „безкрайно Те обичам”, а в хералдиката на кръстоносците червеният цвят означава Любов към Бога.
Червеният цвят подпомага дейността на жлезите с вътрешна секреция, изработката на адреналин, свързан с органите на размножаването, повишава температурата на тялото, прави мускулите еластични, а ставите – подвижни.

Предлагам ви да се насладите на тотално зареждащата с много позитивно настроение фото сесия, която заснехме в новото студио на Диди „Фототерапия“.

3,1/2 HOURS, PHOTO BY DIDI DIMITROV

Главните действащи лица в сесията са Жени Жекова, Боряна Стефанова(бел. авт. готова е да жертва един кичур… поне!?!… в името на сесията. Ура!!!), Стивън Роуз(бел. авт. Роналдо би му завидял на двуразовите тренировки, които прави всеки ден) и аз М. Гергов.

Отслабване

Отслабване

КОЙ Е ДИДИ ОТ HIKEN SHTIKEN

Фотограф, певец, танцьор и много други неща.
Всъщност не е лесно да се опише такъв човек и затова ви препоръчвам да увеличите звука на макс и да се насладите на клипа му „New Age Life“.

Футболист Стивън Роуз Повече за Диди Димитров от Hiken Shtiken може да научите на фен страницата му във фейсбук мрежата на следния линк: http://www.facebook.com/DidiDimitrov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *