Лазерна Епилация – Без Косми Завинаги

Лазерна епилация град София, Бояна, Драгалевци, Манастирски ливади, Стрелбище, ЦентърАко си активно спортуващ във фитнес залата и поддържаш своята перфектна и сексапилна фигура, то със сигурност много добре знаеш, че тренировките и храненето винаги вървят ръка за ръка!

За да изпъква още по добре релефа на мускулатурата ни се нуждаем и от много добър, златисто-кафеникав тен, който правим благодарение на слънчевите лъчи през летния сезон и солариума през останалите месеци. Опс май забравихме нещо. Представете си да сте се погрижили за всичко това и да сте с косми. Големи преплитащи се косми(особено при мъжете).

Определено релефната мускулатура ще се крие нейде из между шубрака. Не върви, нали!
Именно затова, трябва да се погрижим и за окосяването на ливадата, която не ни краси.

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ – СЪВРЕМЕННА ПОМОЩ

Какво представлява лазерната епилация е въпрос, който може би сте си задавали.
И ако все още не сте си отговорили и желаете да премахнете нежеланото окосмяване вседнъж завинаги, то ето и отговорите!

Лазерни вълни със специфична дължина осъществяват дълбочинно подкожно проникване, провокирайки унищожаване структурата на косъма и възпрепятстване на неговото израстване. Лазерът действа директно върху меланина и луковиците.
Това е крайно ефективен и безвреден метод. След две-три процедури почти 80% от косъмчетата престават да растат. Ако се подложите на пет-шест процедури, ще си осигурите 10 години спокойствие. Методът не е болезнен, усещат се само леки бодежи. Кожата не се възпалява.

КАК ДЕЙСТВА ПРОЦЕДУРАТА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

В съвременния свят всяка жена или мъж, които желаят това биха могли да премахнат напълно ненужното окосмяване от своето лице или тяло с помощта на уникалния лазер на CANDELA Gentle Max. С уникална технология (755nmAlex+1064nm NdYAG лазер), одобрена и регистрирана за процедури по перманентно обезкосмяване на всякакъв тип кожа, включително и на пациенти с тен вие решавате досадния проблем.

КАКВО ВКЛЮЧВА ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ

В зависимост от количеството на космите, лекувани, процедурата варира от пациент до пациент. Като цяло, процедурата лазерна епилация трябва да включва:
Носенето на предпазни очила за защита на извършващият процедурата и пациента, предпазват очите от лазерните лъчи по време на процедурата.

Накрайник със стерилизирано разстояние приложено до края, което ще се използва, при допира до кожата, за да достави лазерна светлина. Един лек спрей със охлаждащата течност върху кожата ще се усети точно преди всеки лазерен импулс.

Повечето пациенти изпитват малко дискомфорт на мястото на лечението поради динамичното устройство за охлаждане. Степента на дискомфорт варира за всеки човек, в зависимост от неговия / нейния праг на болка.

Епилация гр. София

Процедурата може да отнеме най-малко 10 минути или до един час, в зависимост зоната за третиране.

Обработваната зона може да стане розова или червена в рамките на 30 минути на процедурата, това може да продължи от няколко часа до няколко дни , рилагането на лед или охлаждащи гелове след процедура е разрешен. От колко процедури ще имам нужда? Косата расте в цикли. Броят на необходимите процедури зависи от цвета на кожата и дебелината/ грубостта на космите. Всеки ще изисква най-малко от 4 до 6 процедури, като процеса е ефективен само върху космите по време на цикъла на растеж.
Повторни сесии ще бъдат необходими за лечение на тези фоликули, когато те отново влязат в ранна фаза на растеж.

Научете повече за лазерната епилация в Салон „Едно“ , кв. Бели Брези, ул. Проф д-р Димитър Атанасов 24 , гр. София и на уеб адрес: www.lazernaepilacia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *