Заповядайте на лекцията ми в „Digital Marketing for Health & Fitness Centers 2018“

реклама пловдив

„Веднъж в годината ние събираме за вас най-добрите казуси и примери от реалната практика“. / D4PLD Fitness Conference

Приятели и читатели на блога ми, поканен съм за лектор на уникалната „Фитнес конференция 2018“ в гр. Пловдив. Конференцията е подходяща за собствениците на фитнес и спа центрове, както за и всички фитнес инструктори, които не са запознати с дигиталния маркетинг.

Темата ми ще бъде: Influencer Marketing. Какво представлява маркетингът на влиянието?

В лекцията ми ще научите за перипетите през които съм минал след като се отказах по собствено желание от професионалните състезания. Ще споделя изпитани от лично от мен практики за онлайн маркетинг като фитнес инструктор с опит над 16 години, които ще бъдат полезни на фитнес инструктори, желаещи да се развиват в тази професия, но нямат опит в онлайн маркетинга. Фитнес инструкторите са сърцето на всеки един фитнес и това, трябва много добре да го знаят и да обърнат внимание, както самите инструктори, така и мениджърите на фитнес центровете. Ще ви запозная и с най-добрите афилиейт програми с които работя и които съм тествал. Те ще ви бъдат от голяма полза. Ще ви обясня, защо е уникално да си имате личен уеб сайт, а не просто фейсбук. И още, и още.

Смятам, че информацията е безценна – също като здравето! Ако и вие смятате така…

Заповядайте на „Digital Marketing 2018 for Health & Fitness Centers“

Всеки, който желае да заповяда в моят клас е необходимо да се регистрира предварително през официалния сайт на конференцията.

  • Място: гр. Пловдив, в хотел „Санкт Петербург“, бул. „България“ 97;
  • Дата и час на моята лекция: 11 май 2018г. от 17.30 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *