Flexin 500

Чуйте как Flexin 500 помогна на майка ми, която имаше болки в коленете! (Видео)

Flexin 500 е днешната ми тема придружена с интервю, с майка ми. Едно от нещата, които винаги ме е дразнело в моята майка е, че не ме слуша, когато й говоря на тема фитнес и правилно хранене. Случвало се да ми приготви пилешко филе и след като й кажа да не слага олио и хоп виждам, че не е така. И отговорът е защото не било толкова вкусно. Същото е било и с тренировките. Тя не обича да ходи на фитнес! A и никога не е ходила, и не познава хубавата страна на силовите упражнения, както много хора на нейната възраст и най-вече от малките градове и села.

Ходиш ли на фитнес у село си „шантав“ човек!

В малките градове и села думата фитнес и правилно хранене са „забранени думи“ и всеки решил да ги използва, бива гледан глупаво и неразбираемо. Или с други думи казано по селски – шантав човек!

Няма да вземе мотиката, ами тръгнал на фитнес, че и пари дава за това. И какви са тия протеини и витамини. Ти знаеш ли колко витамини има в салатата, ами ракийката, мезенце. / Из селския ми опит 🙂

И хоп един ден започват проблемите в коленете, кръста, лактите

Масово хората не разбират от правилно хранене и тренировки. През целия си живот те се трудят, главно на полето, поддържайки неправилна стойка в кръста и неправилно хранене. Всичко това води до бързо и почти необратимо износване на „частите човешки“ . И докато на автомобила, комбайната или на трактора могат да ги сменят, то не така стоят нещата с частите на човека.

Flexin мнения

И за да се предпазите от по бързото износване, ви препоръчвам да спазвате следните три да ги наречем „закона“ :

 1. Хранете се правилно на всеки 3 часа;
 2. Тренирайте правилно минимум веднъж седмично, като натоварите всички мускулни групи;
 3. Правете курс с „Flexin 500“ , поне веднъж годишно.

Интервю с майка ми, която започна да приема „Flexin 500“

Вижте следното видео и разберете за опита на майка ми с хранителната добавка „Flexin 500„. Тя започна да пие тази хранителна добавка… как да го кажа.. малко силом от моя страна! Защото все на мен ми няма доверие, а и тази добавка не са я давали по телевизията! Ех, тази телевизия бе! Каквото се даде по телевизията това е то! Всъщност, обаче нещата не стоят точно така, защото аз имам опит с телевизията, и още повече с хранителните добавки, правилно хранене и упражнения.

Във видеото ще разберете и на кого друг е помогнала хранителната добавка в битката с болките в коленете „Flexin 500“. Приятно гледане!

ВИДЕО МАТЕРИАЛ! КЛИКНИ НА ВИДЕОТО!

„Flexin 500“ – успокоява и облекчава болката в ставите, и едновременно с това регенерира увредените ставни връзки. Благодарение на него ще си върнете способността да се движите.

 • Уникална формула на базата на естествени съставки.
 • Предлага се без рецепта, всеки може да го използва.
 • Облекчава болката и премахва причините, които са я предизвикали.

Кога, трябва да приемаме „Flexin 500“?

Дори да не са налице болките е необходимо да приемаме и добавки подхранващи хрущялите и ставите. „Flexin 500“ е добре да се приема при:

 • Липса на движение – когато прекарвате по-голямата част от деня в седнало и/или легнало положение;
 • Възраст – ако сте на 45 или повече години, трябва да започнете да приемате добавки за защита и подхранване на ставите и хрущялите.
 • Наранявания – ако сте претърпели някаква травма и имате силни болки в ставите, също включете „Flexin – 500“.
 • Спорт – когато спортувате активно, вие претоварвате ставите си, и трябва да ги подсилвате, за да подпомогнете възстановяването им.

Ако желаете да поръчате този продукт

Продуктът е Полско производство и се предлага на цена 39.00 лева с доставка 5.00 лв. за 90 капсули, които стигат за 30 дни. Ако поръчате две опаковки, тогава получавате и една подарък!

Flexin 500
телефон за поръчка на flexin 500

One thought on “Чуйте как Flexin 500 помогна на майка ми, която имаше болки в коленете! (Видео)

 1. Костадинка says:

  Една седмица без никакви прегрешения и без тренировки! Започвам от тази седмица минус 5 кг. Вие сте най страхотният фитнес инструктор благодаря ви и откакто пия флексин много ме болеше коляното минаха ми болките“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *