футболен турнир

Заповядайте на футболната ми лекция в „Ивайловград и приятели – турнир по мини футбол“

Футболен турнир в Югоизточните Родопи ще разтресе и нагорещи още повече първия летен месец на 2018-та. Турнирът носи името „Ивайловград и приятели – турнир по мини футбол“, и стартира през 2016-та година. В него взимат участие 16 отбора от 3 общини в Югоизточните Родопи – Ивайловград, Любимец и Маджарово. Турнирът продължава 3 седмици, като средно всеки мач бива посещаван от 150 човека. Но финалът всеки път пръска трибуните по шевовете, които едва смогват да поберат всички желаещи.

Заповядайте на футболен турнир в Ивайловград и през 2018-та

На 8-ми юни 2018 година ще стартира тази годишното издание „Ивайловград и приятели – турнир по мини футбол“. В него ще вземат участие отбори от 3 държави (България, Гърция и Турция), общо 8 общини от трите държави.

футболен турнир

По време на футболния турнир ще бъдат провеждани редица игри, семинари и забавления за публиката. Целта на турнира е да създаде приятелство чрез спорта и да активизира младото поколение да спортува, както и да се мотивират талантливите деца, желаещи да се занимават професионално с футбол.

По време на футболния турнир ще проведа лекция на тема „Развиване на взривна сила във футбола“

георги градевски футболистАз съм бил кондиционален треньор на футболисти от отбора на „Литекс“, както и треньор на футболистите Георги Градевски, Стивън Роуз, като съм провеждал тренировки и на футболиста Димитър Бербатов.

Имайки предвид опита ми, и играейки с открити карти ще споделя, че футболистите с които съм имал срещи и тренировки, сред които и бившият треньор на Националния отбор по футбол Станимир Стоилов (с прякор Мъри) – не отделят необходимото внимание за силови тренировки и правилно хранене.

И по точно казано – тренировки за развиване на взривната сила, както и цялостна кондиция на мускулите. Няма как да не добавя и неправилното хранене сред голяма част от футболистите, откъдето идват слабите резултати и редица травми.

Съвкупността от правилните тренировки на терен(издръжливост, техника и т.н.), съчетани с правилните тренировки във фитнес залата и правилното хранене на всеки 3 часа ще повиши качеството във всеки един футболист.

Футболен турнир Димитър Бербатов

Именно по тази тема ще говоря в лекцията ми по време на турнира, като ще споделя част от своят опит по темата „Футбол“, която ще бъде от голяма полза на професионалните и любителите футболисти. Ще проведа и фитнес тренировка за жени в милитъри(военен) стил „На война с мазнините без повиквателна“.

Събитията ще се провеждат на спортната площадка в „Новия квартал“ на град Ивайловград (срещу хотел „Луксор“. За подробности следете и фейсбук страницата на турнира на следния линк: https://facebook.com/791515107657120

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!