Гостувам в „Добър ден“ по БНР (19.09.2011, 07.20ч)

Фитнес в БНРТози понеделник 19 септември 2011г. между 07.00 – 07.30ч. ще гостувам в предаването „Добър ден“ по БНР с водещ Иво Тодоров.
Темата на разговор ще бъде за най-добрите упражнения, които можем да правим вкъщи.

Какво по хубаво нещо от това да се презаредим с енергия за предстоящия работен ден. Може би се питате, кое е най-доброто време за тренировки.
Според „биологичния часовник“, човек се чувства най-работоспособен в интервалите между 10.00-12.00ч. и 16.00-19.00ч.
Дали обаче това е точно така е много спорен въпрос, и ще разберете, защо!

Определено малцина са тези, които ще станат в 6.00ч., ще изпият чаша протеинов шейк и след час вече ще започнат своята битка с мазнините във фитнес залата или в парка.

СТИГА СМЕ ГОВОРИЛИ И СПОРИЛИ – НЕКА ЧУЕМ РАДИОТО

Ами да! Стига за сега с приказките, защото каквото и да кажем, нали знаете поговорката, която гласи, че „С радиото не трябва да се спори“.
Аз много обичам да споря, особено, когато трябва да докажа на някой, къде му е грешката, и не се предавам за нищо на света. Е само с един човек на този свят не мога да споря, защото той винаги е прав, дори и да не е! Добре, че не работи и в радиото!

Пак да припомня! Този понеделник в интервала между 7.00 – 7.30ч. очаквайте моето специално гостуване в Българското Национално Радио! Темата е фитнес! И не спорете с радиото!!! :)))

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!