Колаген за пиене – Лепилото на Младостта

Колаген мнения

След 30-годишна възраст тялото ни започва да губи около 1% Kolagen всяка година. Колагенът по същество е един вид „лепило“, което поддържа мускулната ни система. Също така е важен за еластичността на ноктите, косата и кожата. Колагенът е отговорен и за сухожилията, скелетните мускули, костите и кръвни клетки.

Намаляването на колаген в тялото ни води до увисване на кожата, бръчки, обезцветени нокти, слаба и чуплива коса, косопад и скованост на ставите. Изключително подходящ е при скованост, артрит и други общи заболявания.

Видео материал. Кликни на видеото!

ИМАШ ВЪПРОС? ПОПИТАЙ НА 0893 889 768

Kolagen и видове хранителни добавки от които да си го набавим

Аминокиселините „Amino Liquid“ на гръцката компания „Gold Touch Nutrition“ предотвратяват загубата на колаген в тялото ни и съдействат за неговото пълноценно възстановяване.

Kolagen
Този продукт вече не се произвежда!

Amino Liquid е революционна добавка формулирана с 99% хидролизиран протеин kolagen. Колагенът е спойката, която поддържа тялото ни. Приблизително 30% от общото количество белтък се състои от колаген. Вътрешните органи, сухожилия, кости и скелетни мускули, дори и кръвоносните съдове съдържат колаген. С напредване на възрастта тялото ни не произвежда колаген в сила, така както като сте били млади. В хидролизирания колаген се съдържа естествена комбинация от високо-азотни аминокиселини (глицин, пролин, хидроксипролин и аргинин).

kolagen peptidi

Отзиви за Колаген - Collagen Peptides

Единственият колаген, от който усещам някаква полза. Какво ли не бях пила преди това, бях скептична и за този, но реших да опитам и смело мога да заявя, че подейства доста бързо, както на коленете, така и на физическия тонус.

Шест точки и от мен за колагена. Просто действа и мога да потвърдя всичко написано за него!

Супер е колагенчето, доста бързо ми реши проблема с коленете. Докато го пия нямам никакви проблеми със ставите.

Тази смес увеличава хормона на растежа, подобрява обмяната на веществата (причинява загуба на мазнини), повишава/запазва чистата мускулна маса, енергийните нива, грижи се за кожата и др. Хидролизиран kolagen протеин е един от най-добрите добавки на пазара днес. Още преди да приключите с тази бутилка ще се почувствате по-добре. Кожата ви ще бъде по-мека, енергията ви ще изглежда безкрайна и вашите хормони ще скочат и това ще се случи по естествен път.

Колагенът осигурява основни хранителни вещества, необходими за кожата, ноктите, косата, ставите, съединителната тъкан, като съдейства и за по добро възстановяване по време на сън.

Мнения и отзиви за Kolagen

Т.нар. Kolagen е най-разпространеният протеин в тялото. Намира се в много части на тялото, включително кожа, кости и стави. Колагенът помага да поддържаме телата си силни и здрави. Осигурява здравина и еластичност на кожата и ставите ни. Колагенът е един от най-разпространените протеини в човешкото тяло. Намира се в съединителната тъкан, костите, кожата и връзките.

Колагенът има и противовъзпалителни свойства, които са полезни за благоприятно третиране на състояния свързани с хронична болка като артрит или остеоартрит. Може да се намери в много различни части на тялото, включително съединителна тъкан, кости, кожа и връзки.

Колагенът е протеин, който се намира в кожата, костите и съединителната тъкан

Колагенът осигурява сила на тези тъкани. Има различни видове колаген. Източници, използвани при производството на колаген, са говеждо месо, риба, пилешко месо, яйца. Колагенът може да бъде извлечен от животински източници като говеждо месо и риба или от растения като соя и пшеница.

Колагенът е най-разпространеният протеин в човешкото тяло. Колагенът има различни приложения, от грижа за кожата до заздравяване на рани и като хранителна добавка. Колагенът не е само един протеин, но има различни видове колаген, които служат за различни цели. Например, някои видове колаген се използват за грижа за кожата, докато други се използват за възстановяване на костите. Колагенът може да се намери и в хранителни продукти като яйца или риба.

Има много източници на колаген, включително говеждо месо, риба и пилешки яйца.

Колагенът е протеин, който може да се намери във всички животни. Трите основни източника на колаген са говеждо, риба и пилешко. Колагенът също се намира в яйцата, но яйчната мембрана не съдържа колаген.

Производството на колаген зависи от вида животно, от което идва, както и от частта, която се използва за производство. Например, говеждият колаген ще бъде по-скъп от рибения, защото отглеждането на кравите е по-скъпо от рибата. Колагенът е протеин, който се намира в тялото. Той е основен компонент на кожата, костите, хрущялите и съединителната тъкан. Колагенът се използва за неща като кремове за грижа за кожата и добавки за здравето на ставите.

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!


За връзка с мен

Ако желаете да се свържете с мен Мартин Гергов във връзка с възникнал въпрос, използвайте формите за контакт.

Въведете вашето име
Въведете вашия е-мейл
Въведете вашето съобщение
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни с "Условия за ползване".
Fitness trainer and Blogger

Името ми е Мартин Гергов и съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, фитнес треньор и блогър.

Биография

Тел. 0893 889 768

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

България
Град София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *