Колаген – Лепилото на Младостта

Колаген , Топка за фитнесСлед 30-годишна възраст тялото ни започва да губи около 1% от колагена си всяка година. Колагенът по същество „лепило”, което поддържа нашата мускулната система. Също така е важнен за еластичността на ноктите, косата и кожата.

ХЕЙ ТИ! НЕ ПРОПУСКАЙ ТОВА!!!

Колагенът е отговорен и за сухожилията, скелетните мускули, костите и кръвни клетки. Намалянето на колагена в тялото ни води до увисване на кожата, бръчки, обезцветени нокти, слаба и чуплива коса, косопад и скованост на ставите. Изключително подходяш е при скованост, артрит и други общи заболявания.

Аминокиселините „Amino Liquid“ на Gold Touch Nutrition предотвратяват загубата на колаген в тялото ни и съдействат за неговото пълноценно възстановяване.

ПРАВЕТЕ РАЗЛИКА!!!

Amino Liquid е революционна добавка формулирана с 99% хидролизиран протеин колаген.
Колагенът е спойката, която поддържа тялото ни. Приблизително 30% от общото количество белтък се състои от колаген. Вътрешните органи, сухожилия, кости и скелетни мускули, дори и кръвоносните съдове съдържат колаген.

С напредване на възрастта тялото ни не произвежда колаген в сила, така както като сте били млади. В хидролизирания протеинов колаген се съдържа естествена комбинация от високо-азотни аминокиселини (глицин, пролин, хидроксипролин и аргинин).

Аминокиселини

Тази смес увеличава хормона на растежа, подобрява обмяната на веществата (причинява загуба на мазнини), повишава/запазва чистата мускулна маса, енергийните нива, грижи се за кожата и др. Хидролизиран колаген протеин е един от най-добрите добавки на пазара днес. Още преди да приключите с тази бутилка ще се почувствате по-добре.

Кожата ви ще бъде по-мека, енергията ви ще изглежда безкрайна и вашите хормони ще скочат и това ще се случи по естествен път.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Приемайте една мерителна капачка колаген аминокиселина веднъж сутрин на празен стомах и след това отново преди лягане. Колагенът осигурява основни хранителни вещества, необходими за кожата, ноктите, косата, ставите, съединителната тъкан, като съдейства и за по добро възстановяване по време на сън.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.