Дайте надежда. Вдъхновете. Променете живота. Споделете и кажете на света #HowITawk!

#HowITawk най-добрият чат

#HowITawk! С него се запознах преди година. Беше в град Бургас, и по точно в офиса на компанията за билкови екстракти „Цветита Хербал„. Преди това познавах един друг… но, уви!
Уаа-а-у! Този „папагал“ нямаше нищо общо с нито един до сега! В розово, зелени и сиви шарки, той те зарежда с позитивна енергия от раз.

Дайте надежда. Вдъхновете. Променете живота. Споделете и кажете на света #HowITawk!

#Дайте надежда

Следвайки принципите на някои от моите мотиватори сред които и една фраза(ако ви се е случило нещо хубаво – споделете го) на Максим Бехар, аз се научих да споделям хубавите неща без значение, колко са големи. Научих се да се радвам и на прашинките, и на искриците, защото в тях има много по голяма сила от огъня. Всъщност една искрица може да направи много неща. Така, че ако не можете да се радвате на… наричат ги „най-малките неща“ – безценните, вие няма да изпитвате истинска радост и към „големите“!

Ето например, колко зареждащо действа един приятен поздрав, поднесен с искрена усмивка. Няма значение дали си станал рано сутринта в 4.30 часа и си спал само 2 часа и половина. Усмихни се и поздрави, защото позитивното носи позитивно! Усмивката ви дава надежда за хубави неща още от зори!

Не следвайте бабини деветини като „Много хубаво не е на хубаво“ или „Не се хвали“. Всъщност бях срещал в една статия, че „лошата сила“ е по силна от „добрата сила“. Но знаете ли, „лошата сила“ е сила без корени, докато добрата сила е сила със здрави корени, сила която може да се огъне, да се разплаче, да бъде ранена, но винаги ще се изправи и отново ще раздава добрини без да бъде страхлива, но пък по предпазлива!

#Вдъхновете и променете живота

Вдъхновението е много мощен заряд, който тотално може да промени живота ви.
Огромно вдъхновение може да получите от разказана ви или прочетена от вас случка, нова идея и не на последно място – тренировка. Идеите са безценни.

 #HowITawk Вижте кой е най-добрият чат

И все пак, ако не можете да си набавите необходимото вдъхновение от раз, то! Тръгнете на фитнес и променете храненето си, още от днес (добре де може и от утре 🙂 ) .

#Споделете и кажете на света #HowITawk

И, както споделих в началото, че хубавите неща, трябва да се споделят, то! Споделям ви поредната си истинска история, която събрах във видео материал за един „папагал“ , който значително подобри живота ми с нови позитивни емоции, и не само него.
Представям ви най-добрият(според мен) чат за всеки блогър и/или собственик на онлайн магазин, и не само – tawk.to .

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Вие създатели на tawk.to сте наистина една безценна рядкост, и тази позитивна емоция се усеща още с поздрава(различен при всяко влизане) на входа за админ панела на чата.

Приятели, препоръчвам ви този чат, особено, ако сте блогър или собственик на онлайн магазин, или пък просто желаете да си имате личен супер бърз VIP чат, като има приложение и за Android телефона ви.

Ето пример за личен VIP чат в който можете да си добавите и биография дори (клик на линка) : https://tawk.to/martin.gergov

За повече информация и регистрация посетете официалната страница на „Tawk.To“ на следния линк (кликни на линка) : https://tawk.to

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *