Ех, мои фейсбук приятелю! Не смяташ ли, че ти си просто един комплексар?

необвързан или обвързан комплексар си

Необвързан, обвързан, женен, сгоден си или просто… си подминал този важен раздел във фейсбук, мои приятелю! Защо го подмина? Нима не можа да си избереш нито едно от всичките или защото просто нещо криеш, срамуваш се или с други думи казано си един от всичките комплексари, както във фейсбук, така и в живота!

Необвързан съм е по голям комплекс от обвързан!

Хм, нима мислиш, че така стоят нещата. Нима смяташ, че щом си избереш опцията във фейсбук „необвързан“ ще се накърни мъжкото или женското ти его. Всъщност обаче жестоко грешиш! Всъщност най-вероятно си изпълнен с купища комплекси, които те спират да бъдеш себе си! Спират те да живееш живота си такъв, какъвто, трябва да бъде! Само искам да ти кажа, че „титлата“ – необвързан ще я видиш сред много малко свои фейсбук приятели.
И тази „титла“ обикновено стои в профила на хора, които са силни и позитивни, хора без комплекси, хора, които не са просто теоретици, а чудесни практици, хора следователи, хора, които знаят, какво искат.

Така, че без значение дали сте необвързан, обвързан, женен и т.н., един от моите съвети е да отбележите тази опция във фейсбук профила си! И за да ви помогна да излезете от „дупката на комплексите“ ви предлагам да изгледате следния видео материал, в който ще ви запозная и с един от най-големите мотиватори!

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Погледнах във фейсбук профила и на други мотиватори (Борил Богоев) със солиден опит зад гърба си, и там също видях, че опцията „взаимоотношения“ също се използва. Хора като Христо Стоянов са безценни, и ако имаше много повече като тях… светът щеше да бъде много по добър, много по истински!

Може да почерпите мотивация от страницата на Христо Стоянов на следния линк(линкът води към една от последните му статии, които прочетох „Отвращение от загубата – защо е много по-силно от стремежа ни за печалба [Психология]“ : https://www.lifehack.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *