Игра за запознанства

Игра за запознанства предлага забавни и уникални възможности за двойки и неженени

Нова игра за запознанства с името „The Perfect Date Game“ се ражда малко преди „Свети Валентин„. Понякога предизвикателствата предлагат на хората уникални възможности да процъфтяват, променят живота си и да направят света по-добро място за живеене. Разбира се те са за смелите, също както и любовта. Днес искам да ви разкажа за една американка, която в разгара на т.нар. глобалната пандемия COVID 19 създава луксозна игра за запознанства с името „The Perfect Date Game„.

Само за няколко седмици тя е съкратена от работа, а след това и романтичната й връзка се разпада. Вместо да се откаже, Ейнджъл (създателят на „The Perfect Date Game“) се захваща със създаването на нещо, което да достави радост на другите хора. Тя създава луксозна игра за запознанства, за двойки и неженени, които желаят да се свържат на по-дълбоко ниво.

Игра за запознанства или нещо повече е „The Perfect Date Game“

Всъщност тя създава „Идеалната среща за срещи“ – игра за запознанства базирана на собствените й преживявания. Както повечето хора, и тя има силното желание да изгради дълбоки, смислени връзки с хората, с които излиза, но по пътя си среща прегради.

Игра за запознанства

На 2 януари 2020 г., след като прави опис на живота си и оценка на ситуацията, Ейнджъл обмисля, какви неща би искала да знае за партньора – тяхната история, добрини, които са вършили, лоши неща, които са правили, какво ги кара да се усмихват и много други въпроси, които превръща не в сайт за запознанства, а в игра. Игра за всеки, който си задава и въпроса „Как да срещна Любовта“ и как да продължа след това.

Ейнджъл споделя идеята си на семейството и приятелите си, включително сина си, и на всички много им харесва.

И това не е всичко! Тя започва да търси в интернет подобни игра за запознанства, и установява, че никоя от игрите, които вече са на пазара, не е като нейната. И така „The Perfect Date Game“ започва да оживява.

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ЦЕНАТА НА ИГРАТА - КЛИКНИ ТУК

Целта на „The Perfect Date Game“ е да помогне на необвързаните и двойките да се сближат още повече, като запалят отново искрата си, която да превърнат във вечен огън на любовта.

COVID-19 почти ме извади от релсите, но аз не само оцелях, но и създадох първия си бизнес“, споделя създателят на играта. Нека да направим запознанствата забавни отново и да добавим още позитивност към света. „Perfect Date“ си заслужава да се опита“.

Когато мислят за перфектната си среща, повечето хора си представят интимно преживяване с някой, на когото държат! Част от това, което прави първата среща толкова специална, е мистерията и възможността за откриване на другия човек. Когато хората са във връзки или приятелства от дълго време, с течение на времето, това желание да продължат да разкриват мистерии за партньора си при повечето хора изчезва или намаля. Казано по друг начин, искрата избледнява. И това не е никак добре!

TPDG е игра за запознанства, която може да опитате

Поради тази причина TPDG е перфектната предизвикателна игра за запознанства (буквално The Perfect Date Game) за всички двойки и връзки, нови и стари. Хората са многолики, специални и се променят през цялото време, което означава, че дори една и съща двойка да играе играта в различни моменти от време, отговорите им може да са малко по-различни, защото са малко по-различни.

Запознанства в интернет

Играта „Perfect Date“ е тази, към която двойките, семействата и приятелите ще достигнат отново и отново, за да научат нещо ново за хората, които обичат най-много. И същевременно се възползват от уникалната и забавна възможност да споделят информация за себе си. Играта Perfect Date се основава и е вдъхновена от научни изследвания и изследвания за човешкото поведение и връзка, предлагайки терапевтично и катарзисно изживяване за играчите, споделя създателят й.

Основен недостатък на днешното забързано, високо технологично общество е, че комуникацията страда. Въпреки че е вярно, че хората могат да общуват по-бързо от всякога, много от тези взаимодействия не са лични и липсва интимност. Трудно е да опознаете някого по текст. Играта „Perfect Date“ позволява на двойки, приятели и семейство да се отворят един към друг, да създават спомени и да прекарват невероятно, докато го правят.

Играта Perfect Date се продава онлайн, но скоро ще бъде намерена на рафтовете на много изключително популярни магазини. И това е само началото!

Повече за „The Perfect Date Game“

За да научите повече за тази изпълнена с позитивизъм игра за запознанства, която е родена от чиста любов и упоритост с цел да събере хората, посетете: www.theperfectdategame.com, Facebook, Instagram, Twitter и YouTube Channel. The Perfect Date Game е игра, която дава възможност на обвързаните и необвързаните хора да установят и затвърдят истински връзки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *