Ивайловградчани Залагат на Стрийт Фитнеса

Стрийт фитнес Ивайловград, СвирачиТочно преди месец реших да отскоча за два дни до моето родно място.
Най-хубавото място във всемира се намира между Арда и Армира(това са две реки) и носи името Ивайловград.

Това е надписът разположен от дясно на пътя, който блесва при влизането в града.
В последните години Ивайловград започна да набира скорост благодарение на дългоочакваното КПП със съседна Гърция, което бе отворено преди две години.
Градът се препълни със заведения за хранене и хотели, строи се и голямо казино в близост до автогарата, и нищо за спорт.

Ако отскочим до съседна Гърция, която е само на 5 километра от Ивайловград!
Ще видим, че още в първото село Кипринос има добре поддържан футболен стадион.

РАЗ, ДВА, ТРИ – НЕКА ВИДИМ КОЙ И КАК СПОРТУВА

Часът е точно 16.30ч. и реших да пусна съобщение във фейсбук мрежата, което гласеше, че всеки от Ивайловград, желаещ консултация с мен да заповяда в кафе „Еллада“.
Веднага страницата ми бе обсипана с коментари на желаещите, а между тях имаше и момчета от съседните села. Консултацията за всички беше напълно безплатна!

Само след петнайсетина минути и желаещите, които точно по това време са били в мрежата, вече бяха на уреченото място и началото на фитнес старта бе даден!
Отгоре на всичко пристигна и един от най-добрите фотографи от Ивайловград Стани, който отрази събитието със снимков материал за спомен.

Грешките като цяло бяха в неправилното изпълнение на упражненията и храненето. Учудващо, но факт е обаче, че трениращите във фитнес зала са момчета, и няма как да има и момичета, защото фитнесите в този район са неподходящи за нежната половина.

Но не се разочаровайте, защото от комплекс „Luxury“ обещаха, че скоро ще отворят фитнес център, който със сигурност ще бъде посещаван вече и от дами.

Също така сме замислили и голяма изненада за привържениците на добрата форма от Ивайловград, която ще осъществим през 2013 година.

НА ПЪТ ЗА СЕЛО СВИРАЧИ – СЕЛОТО В КОЕТО ИЗРАСНАХ

Точно час и половина по късно се запътихме към селцето в което съм израснал и учил до осми клас, носещо името Свирачи.

Там започнах и първите си тренировки в т. нар. днес „стрийт фитнес“.
От с. Свирачи имаше само едно момче, което много желаеше да отскочим, и го сторих.
В разгововорът, който проведохме разбрах, че в селото главно се практикува „стрийт фитнес“ на висилката и успоредката в училището на които тренирах през 1990 г. и аз.
Момчето на снимката в дясно демонстрира част от тренировката си, а също така сподели, че са групичка от няколко момчета, някои от които са от Ивайловград и се събират от време на време в с. Свирачи или пък в Ивайловград.

Веднага след тренировката настана време за презареждане с бързи въглехидрати.
Перфектна работа в случая ми свърши почти узрялото грозде, което не си купих от пазара или магазина, а лично си скъсах от лозето. А вие от кога не сте късали грозде от лоза :)))

А СЕГА Е ВРЕМЕ ДА ВИ ПРЕДУПРЕДЯ, ЧЕ ДО 31.08.2012г. ОСТАВАТ 5 ДНИ И…

И, ако сте готови да натиснете педала на газта, и да се запътите към фитнес залата, то ето ви едно чудесно предложение от което може да се възползвате до 31.08.2012г.

Само във фитнес и спа център „World Class Health Academy“, гр. София, ул. Ралевица 34(в близост до Околовръстен път и бул. България.

2-МЕСЕЧЕН АБОНАМЕНТ(07.30-17.00ч) ЗА ФИТНЕС И СПА ЗА 59.00 ЛВ

Диетолог София град

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *