Изработка на сайт цени

Изработка на сайт или онлайн магазин с Flatsome Theme? Топ съвети на база личния ми опит!

Когато стане дума за изработка на сайт винаги се сещам за времето, когато реших да се покажа в интернет пространството, защото работата ми го наложи. Та нека ви разкажа драги ми читатели.
Беше преди 16 години, когато приключих със състезателната си кариера по силов трибой (4-тен Републикански шампион, Държавен рекордьор и 4-ти в Света по мъртва тяга)! Причината беше ниското заплащане! Тогава започнах работа като персонален фитнес треньор. И точно по това време се сблъсках с недоверието на клиентите към мен. И разбира се имаше причина! Те не знаеха нищо за моята биография за разлика от хората залата по вдигане на тежести в Национална Спортна Академия. Трябваше да обяснявам на всеки, колко пъти съм бил шампион. Кои са били треньорите ми, медалите!
И нямаше как да им покажа в интернет нещо черно на бяло, както се казва. Трябваше ми някой, който разбира от изработка на интернет сайт!

Рекламна пауза / Видео

НАЙ-ЯКАТА БИЛКА ЗА МЪЖЕ СПОРЕД МЕН!

НАУЧИ ПОВЕЧЕ - КЛИК ТУК ИЛИ НА ТЕЛ. 0893 889 768

Но бях толкова бос по тази тема, че дори не знаех как се влиза в интернет, а нямах и компютър. Въпреки това желанието ми да си имам личен уеб сайт беше огромно. А на база опита си знам, че когато силно желаеш нещо и работиш усилено по темата! Ще намериш и отговора.

Изработка на сайт? Първите ми стъпки!

Един ден във фитнес залата в която работех се появи клиент, който беше студент. Разговорихме се с него и се оказа, че една от специалностите му включва и правене на сайт. Много се зарадвах и го попитах дали може да ми обясни набързо как да си направя сайт. Ха-ха-ха! Сега ми е смешно, защото представете си само как някой ми обяснява „на две на три“ как да си направя уеб сайт, а аз дори не знам как се влиза и в интернет. Не бях чувал дори и за Copy/Paste на текста. Това е все едно да ми говорят на китайски или арабски език.

Въпреки големите трудности, активирах т.нар. си „спортна злоба“, четох и експериментирах около две години и хоп направих първия си „сайт“, който представляваше една папка със снимки и малко текст. Случката в подробности разказах преди години в един конкурс на най-голямата хостинг компания у нас „Super Hosting“ в който спечелих 1-то място!

Изработка на сайт с хостинг от Super Hosting

Разбра се след първите две години не престанах да се уча и да експериментирам, посещавах курсове за WordPress и SEO, четях уроци и така започнах да ставам по на ти с темата „Изработка на уеб сайт“.

Изработка уеб сайт и цени?

Когато стане дума за изработка на уеб сайт и цени, ако не сте запознати с пазара е възможно да дадете огромна сума пари. Разбира си най-добрият вариант според мен за личен (биографичен) или фирмен сайт си остава платформата WordPress. Тази платформа е вид свободно за ползване програмно осигуряване с отворен код за създаване на блогове и/или сайтове и онлайн магазин използващ система за управление на съдържанието. За WordPress са създадени стотици хиляди шаблони, приложения за SEO, чат, галерии и още, и още. На тази платформа може да си направите в едно сайт, блог и онлайн магазин! А Google обича WordPress!

ИСКАШ САЙТ КАТО В ТОВА ВИДЕО?

Така че, ако целта ви не са някакви много сложни проекти, то тази важна информация, която споделих с вас, ще ви спести пари, когато напишете в Google фразата „изработка на сайт цени„. Но това е само малка част от информацията. И продължавам! За да не хвърлите купища пари за красив, удобен за Google (десктоп и мобилна версия в едно) сайт не ви трябва програмист, който да ви създава специален код за целия сайт! Нужен ви е хубав темплейт (опаковка) за сайта. Да намериш обаче нещо мега яко. Уау!

Никак не е лека задача. Коствало ми е почти 16 години в експерименти. И в крайна сметка стигнах до най-якия темплейт на който съм попадал. Става дума за „Flatsome“

Изработка на интернет сайт с Flatsome

Темата за изработка на интернет сайт „Flatsome“ е най-добрата тема, която съм срещал. Правил съм си много експерименти с темплейти за WordPress. Инвестирал съм стотици часове в търсене на идеалния темплейт за сайт. Темплейт, който да изглежда добре и да зарежда бързо, както на десктоп, така и на мобилно устройство. Да има включен в пакета си редактор, но да не е тежък. И разбира се да бъде на готина цена. И го открих!

Flatsome Multi-Purpose Responsive WooCommerce Theme с 177,179 продажби!

Изработка на сайт цени
Цената с отстъпка на темплейта „Flatsome“ е на дата 24/11/2021г. по случай „Cyber Monday“

Разбира се, че ако сте напълно начинаещ цялата тази информация почти нищо не ви говори. И е нормално, защото не можете да разбирате от всичко! Също така от огромно значение е и изборът на домейн (името на сайта) , хостинга, SEO, Google My Business и още, и още. Ами.. това е за сега от мен!
Ако решите, че бихме могли да си бъдем взаимно полезни по темата – щракнете на бутона по долу, който ще ви прехвърли в точния раздел по въпроса! Там ще имате възможността да видите и примерни сайтове! Let’s Go! / По Здрави, Mr. 3Hours

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.