Изработка на сайт или онлайн магазин с Flatsome Theme? Топ съвети на база личния ми опит!

Изработка на сайт цени

Когато стане дума за изработка на сайт и цени, винаги се сещам за времето, когато реших да се покажа в интернет пространството. Защото работата ми го наложи. Та нека ви разкажа драги ми читатели.
Беше преди 16 години, когато приключих със състезателната си кариера по силов трибой (4-тен Републикански шампион, Държавен рекордьор и 4-ти в Света по мъртва тяга)! Причината беше ниското заплащане! Тогава започнах работа като персонален фитнес треньор. И точно по това време се сблъсках с недоверието на клиентите към мен. И разбира се имаше причина! Те не знаеха нищо за моята биография за разлика от хората залата по вдигане на тежести в Национална Спортна Академия. Трябваше да обяснявам на всеки, колко пъти съм бил шампион. Кои са били треньорите ми, медалите!
И нямаше как да им покажа в интернет нещо черно на бяло, както се казва. Трябваше ми някой, който разбира от изработка на интернет сайт!

Но бях толкова бос по тази тема, че дори не знаех как се влиза в интернет, а нямах и компютър. Въпреки това желанието ми да си имам личен уеб сайт беше огромно. А на база опита си знам, че когато силно желаеш нещо и работиш усилено по темата! Ще намериш и отговора.

Изработка на сайт? Първите ми стъпки!

Един ден във фитнес залата в която работех се появи клиент, който беше студент. Разговорихме се с него и се оказа, че една от специалностите му включва и изработка на сайт. Много се зарадвах и го попитах дали може да ми обясни набързо как да си направя сайт. Ха-ха-ха! Сега ми е смешно, защото представете си само как някой ми обяснява „на две на три“ как да си направя уеб сайт, а аз дори не знам как се влиза и в интернет. Не бях чувал дори и за Copy/Paste на текста. Това е все едно да ми говорят на китайски или арабски език.

Въпреки големите трудности, активирах т.нар. си „спортна злоба“, четох и експериментирах около две години и хоп направих първия си „сайт“, който представляваше една папка със снимки и малко текст. Случката в подробности разказах преди години в един конкурс на най-голямата хостинг компания у нас „Super Hosting“ в който спечелих 1-то място!

Изработка на сайт с хостинг от Super Hosting

Разбра се след първите две години не престанах да се уча и да експериментирам, посещавах курсове за изработка на сайт на WordPress и SEO, четях уроци и така започнах да ставам по на ти с темата „Изработка на уеб сайт“.

Изработка уеб сайт и цени?

Когато стане дума за изработка на уеб сайт и цени, ако не сте запознати с пазара е възможно да дадете огромна сума пари. Разбира си най-добрият вариант според мен за личен (биографичен) или фирмен сайт си остава платформата WordPress. Тази платформа е вид свободно за ползване програмно осигуряване с отворен код за създаване на блогове и/или сайтове и онлайн магазин използващ система за управление на съдържанието. За WordPress са създадени стотици хиляди шаблони, приложения за SEO, чат, галерии и още, и още. На тази платформа може да си направите в едно сайт, блог и онлайн магазин! А Google обича WordPress!

ИСКАШ САЙТ КАТО В ТОВА ВИДЕО?

Така че, ако целта ви не са някакви много сложни проекти, то тази важна информация, която споделих с вас, ще ви спести пари, когато напишете в Google фразата „изработка на сайт цени„. Но това е само малка част от информацията. И продължавам! За да не хвърлите купища пари за красив, удобен за Google (десктоп и мобилна версия в едно) сайт не ви трябва програмист, който да ви създава специален код за целия сайт! Нужен ви е хубав темплейт (опаковка) за сайта. Да намериш обаче нещо мега яко. Уау!

Никак не е лека задача. Коствало ми е почти 16 години в експерименти. И в крайна сметка стигнах до най-якия темплейт на който съм попадал. Става дума за „Flatsome“.

Изработка на интернет сайт с Flatsome

Темата за изработка на интернет сайт „Flatsome“ е най-добрата тема, която съм срещал. Правил съм си много експерименти с темплейти за WordPress. Инвестирал съм стотици часове в търсене на идеалния темплейт за сайт. Темплейт, който да изглежда добре и да зарежда бързо, както на десктоп, така и на мобилно устройство. Да има включен в пакета си редактор, но да не е тежък. И разбира се да бъде на готина цена. И го открих!

Flatsome Multi-Purpose Responsive WooCommerce Theme с 177,179 продажби!

Изработка на сайт цени
Цената с отстъпка на темплейта „Flatsome“ е на дата 24/11/2021г. по случай „Cyber Monday“

Разбира се, че ако сте напълно начинаещ цялата тази информация на тема „изработка на сайт“ почти нищо не ви говори. И е нормално, защото не можете да разбирате от всичко! Също така от огромно значение е и изборът на домейн (името на сайта) , хостинга, SEO, Google My Business и още, и още. Ами.. това е за сега от мен!

Поддържането на wordpress сайт не е сложна задача. По сложна е задачата относно изработка на сайта. Разбира се ще е необходимо да ви споделя на база опита си интересни експерименти. Необходимото време за да се научите да пишете базови seo статии за блога е дори ден. С други думи казан, ако можете да пишете на Word, то със сигурност ще ви е лесно и с WordPress блог секцията. А блогът във всеки един сайт е необходим да подхранва сайта за Google търачката и разбира се да предоставя актуална информация за потребителите. Ако не поддържате блога си правилно… сайтът започва да „умира“ за Google.

Ако решите, че бихме могли да си бъдем взаимно полезни по темата се свържете с мен на тел. 0893 889 768

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *