Любовен брачен консултант

Как да си намеря сериозно гадже? Или как да приключа токсична връзка! Имаш нужда от съвет?

Как да си намеря гадже в София, Пловдив и т.н. или пък в интернет днес, но сериозно е въпрос, чийто отговор не е никак лесен. В това число на база житейския ми опит попада и въпросът на тема „токсични връзки„. Как да се предпазим от попадането в такава или как да излезем, ако сме попаднали. Все въпроси, които мъчат огромна част от хората по света без значение от техния пол и националност.

Как да си намеря гадже или имате въпроси на тема токсична връзка?

Разберете във видеото по долу, какво „Сподели с Mr. 3Hours“ по темата „Приятелство с бивши“, Павлина Костадинова – магистър психолог, консултант НЛП и терапевт със стаж над 20 години.

ВИДЕО МАТЕРИАЛ

Павлина Костадинова е магистър по психология, Магистър по „Политология, дипломация и национална сигурност“ /фирмена сигурност/, Магистър по „История“/ „Философия“, Педагог – I ПКС / Най – висока степен на квалификация в сферата на средното образование, докторант по „Етика“ и НЛП терапевт.

Как да си намеря гадже? От къде да започнем?

Безсънни нощи? Трудно заспиване? Плач. Загуба на апетит? Наднормено тегло. Неспособност да се концентрирате върху работата си? Депресия? Или пък работохолизъм. Мании. Иска ви се да сложите край на живота си. И още, и още. Все неща за които може проблемът да се крие и в липсата на пълноценни любовни отношения. Куп несполучливи опити да си намериш гадже или преживявайки в токсична връзка. Но нека започнем с любимата ми тема!

Да си намериш гадже всъщност е един вид рекламна кампания, в която търсещият своята половинка желае да го забележат, хора на които той симпатизира. Ето няколко стъпки за старт:

Как да си намеря гадже в интернет

1. Добър търговски вид – имаш ли го?

Представете си, че вие сте един продукт на рафта в магазина. Първото нещо, което обикновено грабва е опаковката (след това се поглежда, какво има в нея). Така, че за старт ще е добре да погледнем на външния вид (да го кажем „добър търговски вид“). За целта е нужно да спортувате (аз препоръчвам фитнес) , да сте с добре оформена прическа и/или брада в случай, да ползвате козметични продукти, готини дрехи и др. за да сте по свеж.

ВИДЕО МАТЕРИАЛ

Да кажем, че харесвате формата си! Бел. авт.: Запомнете! Грозни хора няма! Въпрос на поддръжка. Тогава отиваме на стъпка 2.

2. Къде да потърся своята половинка?

Рекламирайте „Как да си намеря гадже“ навсякъде, но интелигентно. Най-лесният вариант си остава интернет. И по точно фейсбук! Правил съм си редица експерименти с куп сайтове за запознанства. И като стана дума за фейсбук – изгледайте и това видео на тема „Обвързан или необвързан“!

ВИДЕО МАТЕРИАЛ

Фейсбук е мрежа в която всеки качва свои снимки, послания, коментира. Разбира се една от важните опции, които има е семейно положение! Когато е отбелязано „необвързан“ или „разведен“, обикновен това означава, че собственикът на този профил и той най-вероятно като вас си търси половинка.

Дали обаче това е така ще разберете, когато му пишете!

 • Как да се опишете и какви въпроси да задавате без значение дали сте жена или мъж;
 • Кога да поискате телефонния номер;
 • Кога да излезете на кафе и после на къде;
 • Как да попадате само на необвързани, като инвестирате в себе си, а не просто във фейсбук;
 • Как да не попадате в токсична връзка (отношения от които ви боли);
 • Как да излезете от токсична връзка (да се справите с манипулацията, страха, насилието физическо и/или психическо);
 • Къде и как най-лесно да открием своята половинка;
 • Какво да правим на първа среща;
 • Какво ще рече лично пространство във връзката и необходимо ли е наистина то;
 • Приятелство с бившите – кога да и кога – не;
 • И още въпроси!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *