Детегледачка в София

Детегледачка в София или Дядо Коледа под наем? Mister 3Hours е готов да ти помогне! (НЕ Е АКТИВНО)

Добра детегледачка в София ли търсиш ти или пък дядо Коледа под наем? Като родител (имам дете на 14 години), имам доста опит и приказно разбирателство с деца. Но това, че си просто родител не те прави автоматично приказната фея… например или пък Дракон (любимият ми приказен герой). Всъщност формулата е, че трябва да си запазил детското в себе си! О, да! За малко да забравя… аз съм и добър разказвач на приказки, както за деца, така и за по големи деца. Доста от тях съм разказал в блога си (прегледайте разделите по горе).

Добра детегледачка в София

Като детегледачка в София или пък Дядо Коледа (Мраз) под наем аз мога (преди това се запознайте подробно с мен, като изчетете до край материала ми) :

  • Да гледам почасово вашето дете в района на град София;
  • Да го уча да спортуваме заедно вкъщи, на открито или във фитнес център;
  • Да готвя за него при това здравословно (имам и примерни менюта по темата в онлайн платформа);
  • Да го водя на разни мероприятия по ваш избор;
  • Да пазаруваме заедно по списък определен от вас;
  • Да го взимам от детска градина или училище;
  • Да го уча на онлайн маркетинг включващ (копирайтинг, правене на сайт на WordPress, SEO, видео заснемане и монтаж и др. уроци по темата, които биха му помагали за напред);
  • Да бъда вашият Дядо Коледа под наем;

Та… разбирам се приказно с деца, като понякога… хм… дори е ставало опасно, но в кавички разбира се. Ето една случка, която ще ви споделя от всички. Имах едно момче (тогава беше на 12 години) от арабски произход, което го доведе мой клиент във фитнес залата в която работех като персонален фитнес треньор.

Добра детегледачка в София ли търсиш ти? Не спирай тук, а приказката ми вълшебна до края прочети!

Та това момче беше срамежливо, не обичаше да говори, да се снима пък абсурд и т.н. Но това е недопустимо за превърналата се в последствие детегледачка в София – Mr. 3Hours (блогърското ми име) … и само след няколко месец, започна да ми задава въпроси, които не смееше да зададе на родителите си.

Какво умея като детегледачка в София? Виж във видеото!

ВИЖ БИОГРАФИЯТА МИ - КЛИК НА БУТОНА / ТЕЛ. 0893 889 768

Имах случай в който майка му се обажда и казва… Мартин… ще Ви „смачкам с колата“, ако те видя на пътя. А аз казвам, оуу… така ли… и защо? 🙂 Ами казвам на Али да направи нещо, а той отговаря… добре-добре… ще питам и Мартин … хахаха! Разбира се бяха много доволни и до ден днешен поддържаме приятелството си, а той вече е студент в Англия.

Детегледачка в София
А тук е най-опасната ми роля като детегледачка по време на кампания на BILLA

Беше очарована и учителката му по математика, водеща му частни уроци, която след като видяла коренната му промяна… запитала майка му, какво се случва. Защото вече не е онзи Али, който познава. И след това и тя доведе сина си при мен на тренировки, като както споделих се превръщаш и постепенно на детегледачка в София.

И това е един от случаите от работата ми с други деца, както като фитнес треньор, така и като детегледач!

Проблемът при повечето възрастни е, че не говорят на „езика на децата“. За да те послуша едно дете и да бъдеш неговата най-добра детегледачка в София е необходимо да паднеш на неговото ниво. И разбира се да си му интересен и още повече истински.

Ето например бебешората на сестра ми, която живее в Гърция според сестра ми… тя е много непослушна. Но според мен е много послушна… и разбира се постоянно пита за мен. Ето едно видео как тренираме!

Имал съм една година рубрика и в списание за бременност и майчинство „9 Месеца“ – ето част: https://bit.ly/3k6hXtK

В крайна сметка, ако решите, че аз съм вашата детегледачка в София или пък Дядо Коледа под наем!

Щом сте стигнали до тук, може би вече си задавате въпроса дали аз ще бъда добра детегледачка в София за вашето дете. Или пък може би да бъда Дядо Коледа (Мраз) под наем. Хо-хо-хооо! Това вие ще го решите, а аз пък ще реша дали да поема ангажимента след като се свържете с мен по телефона и поговорим по темата! А след това направим и среща на живо!!! 🙂

Детегледачка или Дядо Коледа под наем

P.S. Също така мога да готвя при това и здравословно. Обичам да снимам, да пиша, да разказвам, да мотивирам… но на база практика, а НЕ с някакви заучени фрази. Например имам интересна история за това, как успях да сключа рекламен договор с Кока-Кола… като се сблъсках преди това с дяволчето Фют (страха де)… и много други интересни истории.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *