Какво (не) трябва да прави жената на първа среща? Запомнете го бе жени!

първа среща

Любов, Любов, Любов – всяка една жена копнее за нея, и мъжете също, стига и едните и другите да не са загубили себе си, отказвайки да я търсят и доставяйки си удоволствие чрез „платена любов”!

И все пак, „Какво (не) трябва да прави жената на първа среща”.
Пристъпвам към уводната част преди да дам своите съвети, като мъж с едиииин куп връзки, който не се отказа да я търси онази Истинската Любов, която ти дава спокойствие, която ви кара да се гушкате, галите, да се държите за ръце и какво ли още не в помощ на DamaPika.net .

on_dating

И ето, че току що сте се запознали онлайн(много по лесно е) или пък лайф с човека, който определено ви допада. Не спирате да си говорите, да си пишете, всичко е прекрасно.

Време е за крачка номер 2

Да всичко е прекрасно в думи, но нека превърнем думите в действия.
И хоп единия от двамата(обикновено мъжа) предлага да излезнат да си полафят на кафе.

Какво обаче се случва от тук нататък предстои тепърва да разберете и ако виждате вашите въпроси с колебливи отговори, то бъдете смели!

1. Покана за кафе след онлайн флирт?!
Рано е да излизам с него на среща!

rp_semeen_konsultant.jpgВпуснала си се в онлайн флирт. Забавно ви е, нали?

Е, ако наистина ви е приятно да си комуникирате в мрежата, не виждам каква е причината, за да се лишаваш от тази важна крачка – срещата на живо. Със сигурност ще ти още по-приятно, но… само ако не си послъгвала в онлайн комуникацията си.

Не забравяй, че разговорите в нета са една чудесна възможност да си кажете много неща и така да подготвите добра основа, върху която да стъпите. Така че, „ДА“, отиваш на „кафе“ и не отлагаш нито „минутка“ по-късно, защото дори една минутка може да преобърне целия ти живот.

2. На първата ни tete-a-tete трябва да изглеждам като излязла от списание!

Грешка! Мъжът срещу теб иска среща с истинска жена, а не с рекламен образ! Затова не е нужно да слагаш прекалено къса пола, прекалено голямо деколте, прекалено предизвикателен грим… Е, не се обличай и така, сякаш отиваш на бизнес среща! С други думи, крайностите са за предпочитане. Избери си нещо, в което ще се чувстваш комфортно и същевременно секси.

Пъстрите цветове, особено за лятото, въздействат уникално на мъжката психика. Пъстра рокля, малко над коляното… Уааааау! Опс, извинявай, че така възкликнах… унесох се от снощи!

3. Трябва да внимавам как се държа!

Вече сте в „кафето“. Добре е, ако сте избрали място, където да не е много шумно, но и да не е тихо като в пещера, защото и прекаленият шум, и прекалената тишина ще ви изнервят и притеснят. В никакъв случай не променяй своето държане от онлайн комуникацията. Противното ще обърка партньора ти и ще създаде опасност всичко да приключи! Просто се отпусни и си говори с него. Бъди такава, каквато си, когато си с най-добрата си приятелка. Не се притеснявай от нищо! Бъди себе си.
И ето, че усмивките са налице… и е време за ръце!

4. Иска да ме държи за ръката… и целувка на първа среща?! Абсурд!

Хей, притесни ли се! Защо? Нали си раздавахте онлайн целувки в чата. Изпращахте си сърчица, и какво ли не. Усмихни се. Просто минавате към следващата крачка! Какво по-хубаво от това да те хване за ръка човекът, когото харесваш? Пожелал е да те целуне?! Та нали именно затова направихте крачка номер 2 – „кафето“. Не си на интервю за работа все пак, затова не се дръж сковано…

Чудесно – видя ли, колко е хубаво да се държите за ръце и да се целувате. (Уаааууу. Може ли да ми пратите снимка, това е толкова хубаво и позитивно (бел. на автора).)

5. Да прекараме нощта заедно след първа среща?! Аз да не съм…

Спрете с тези предразсъдъци! Не забравяй, че не сте запознали току-що! Говорите си от колко време вече… Така че, всичко върви чудесно – държите се за ръце, целувате се, преминават вълни през сърцето ви и въздуха, някак си не стига… Колко бързо мина времето, стана 00.00 часа и сервитьорките в заведението идват да платите сметката. Време е да си ходите! Не прави грешката да откажете поканата за продължение към следващата крачка. Т.е. не си тръгвайте в различни посоки!

Ако твоят „Ромео“ ти предложи да продължите към вкъщи и ако наистина го харесваш, не прави фасони и не се шашкай! В любовта няма правила!
И десет срещи да изчакаш, ако не е твоят човек, пак нищо няма да излезе.
Ако пък си пасвате и искате да сте заедно, защо да губите време!
Искаш този мъж?! Хвърляй се с главата напред тогава! И живей!

Секс на първа среща

Впрочем, ако кавалерът ти се е притеснил по някаква причина (най-често се страхува да не те обиди) и не се осмелява да те покани, поеми инициативата в твоите ръце! Няма нищо лошо в това, защото, кажете ми честно, с какво мъжът е повече от жената или пък с какво жената е повече от мъжа! Живеем във времето на силните и свободомислещи жени, нали? Хайде, оставям ви… хубава вечер и си оставете време и за малко сън!

6. Рано е да заживеем заедно?

Чувствате се презаредени, цяла нощ си се любувахте… спахте, хванати за ръце, първо той те беше гушнал, а в следващия момент ти беше тази, която го гушна… ей, това не е сън! Време е за следващата стъпка… да заживеете заедно. Да! Правилно ме чухте! Как ви се струва да продължите оттук нататък, ако се виждате по веднъж, два или три пъти седмично. Това е абсурд! А ако живееш в единия край на София, а той – в другия? Или пък сте от различни градове?! Предстоят ви пътувания след работа, бързане за работа или с други думи казано… нерви! А това не е добре, повярвайте ми!

Излишният стрес може да обтегне отношенията и между най-влюбените! Така, че ако с любимия искате да разберете дали ще си паснете, най-доброто решение е да заживеете заедно. И колкото по рано, толкова по-добре! Не е нужно да чакате и да се „проучвате“ (как, питам аз – с детектив или със скрити камери?!), не е нужно да губите време. Действайте! Разберете истината един за друг, истината за вас, самите още сега! Страх ви е да рискувате?! Какво? Това, че намерихте Любовта! Радвайте се, наслаждавайте й се, посветете й времето си, себе си! Бъдете заедно всеки ден, споделете ежедневието си, почивките си, дните и нощите си…
Успех и бъдете щастливи!

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

За връзка с мен

Ако желаете да се свържете с мен Мартин Гергов във връзка с възникнал въпрос, използвайте формите за контакт.

Въведете вашето име
Въведете вашия е-мейл
Въведете вашето съобщение
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни с "Условия за ползване".
Fitness trainer and Blogger

Името ми е Мартин Гергов и съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, фитнес треньор и блогър.

Биография

Тел. 0893 889 768

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

България
Град София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *