водородна вода

Тайните и ефективността на водородната вода са вече и в България!

Водородна вода да предложа? Ич, ни, сан, ши, го, рок, шич, хач, кю, джу!
Добре дошли в Япония и по точно казано в Родината на Водородната вода!
Водородната вода – както и много други открития в Япония – се ражда въз основа на древните традиции и съвременни иновации и се явява едно от най – революционните открития на 21 век, което все още ни предстои да осмислим и оценим по достойнство.

Япония е страна с най – голям брой столетници. Там здравословния начин на живот отдавна е станал традиция, наред с иновационните технологии за здраве, младост и красота. Средната продължителност на живота в Япония е 87 год. И половината от хората, които са навършили повече от 110 год., живеят там.

Водородна вода и дълголетие!

125-я император на Япония – Акихито в началото на XXI век, решил да разкрие на своите поданици тайната на дългия живот, на императорското семейство. Оказало се, че освен здравословния начин на живот и умереност във всичко, японските императори пиели специална вода, свойствата на която поразили учените.

Приблизително по това време, в началото на 2000 год., японските учени провеждали мащабни изследвания – сравнителен анализ на водата от най – известните лечебни източници по целия свят – от Япония, Мексико, Германия, Франция и др. Тяхната цел била от всички тези източници да намерят онзи компонент, който прави водата лечебна.

Отначало резултатите били разочароващи: не можело да се извлече никаква закономерност. Искали да обявят проекта за безсмислен и да го спрат.
По някаква щастлива случайност в едната от експедициите бил включен млад изследовател, който се интересувал от влиянието на водорода върху организма на човека. Той попитал дали са измервали съдържанието на водорода във водата? Отговорили му, че са правили хроматографски анализ за съдържанието на всички газове, включително водорода, но него го нямало във анализа.

Младият учен се заинтересувал от начина, по който се извършват анализа. Търпеливо му обяснили, че през деня взимали пробите в пластмасови контейнери, които херметически били затворени, за да стигнат до лабораторията, където се анализират с точна съвременна апаратура.
Младият учен не се успокоил взел портативен прибор за измерване на съдържанието на водорода и отишъл до водоизточника, за да анализира водата.

Резултатите го поразили.

Във всички проби открил молекулярен водород. Точно той бил общия компонент, който учените се стараели да намерят в лечебните източници на вода. Поради високата си летливост, молекулярния водород обикновено не се среща на Земята, но се съдържа в тези води в разтворена форма. Анализът на водните проби от императорските източници Акихито също показал повишена концентрация на молекулярен водород в нея.

Именно молекулите на водорода, както потвърдили последвалите изследвания, обуславят феноменалните качества на водата. През 2007 год. японските учени доказали антиоксидантната активност на водорода в организма на човека. Това откритие предизвика научен интерес към водорода като оптимален антиоксидант, способен да предпазва от опасни заболявания и преждевременно стареене.

Много писания има за водородната вода, но ви представя как най-лесно можем да си приготвим водородна вода!

Представям на вашето внимание каната за приготвяне на водородна вода на компанията „Биогенис“. Тази специална кана за водородна вода е направена по Японска технология и е произведена в Корея.

Вижте във видео материала повече за нея:

Какъв е ефекта от редовната употреба на водородна вода?

Обективните наблюдения и отзиви от хора, пиещи водородна вода, показват, че нейната редовна употреба води до:

 • Обезпечаване на ефективната хидратация на  организма;
 • Снижаване на дозите и намаляне на страничните ефекти на приеманите лекарства;
 • Подобряване на обмена на веществата;
 • избавяне от допълнителните килограми и натрупани мазнини;
 • нормализиране на кръвното;
 • снижаване на вероятността от сърдечен пристъп;
 • подобряване на паметта;
 • укрепване на имунитета;
 • избавяне от хроническа умора и стрес;
 • подобряване на състоянието на кожата, косата и ноктите;
 • намаляне на алергичните реакции;
 • забавяне на процеса на стареене;
 • повишаване на качеството на живот.

Цена и повече информация за продукта?

Каната за приготвяне на водородна вода се предлага на цена от 285.00 лева в официалния сайт на вносителя за България.

Кана за водородна вода - Кликни Тук
КЛИКНИ ТУК ЗА ПОРЪЧКА И ИНФОРМАЦИЯ

Така както ще видите водните клъстери в ледниците на „Атлантида„, така те ще бъдат и във вашата чаша с вода, получена с кана за водородна вода „Биогенис“. Получавате водородна вода за 3 до 10 минути.

Само след месец тялото ви ще е пречистено от килограми токсини, шлаки и свободни радикали. Хора ползващи водородна вода съобщават невероятни факти за отслабване с по 3-4 килограма за две-три седмици. / Споделят от компанията!

На кой е необходима водородната вода?

Водородната вода е полезна за всички – и за децата, и за възрастните, и за новородените, и за хората в напреднала възраст. Обаче съществува и група хора, които са с оксидантен риск, за тях водородната вода е просто необходима. В тази група влизат хора, които поради различни причини постоянно се намират под действието на повишен оксидативен стрес. Това са работници, намиращи се във вредни условия на труд, спортисти, космонавти, хора с наднормено тегло и хронически заболявания.

Защо водородната вода е ефективна при отслабване?

Всички знаят, колко е полезно да се пие вода по време на диети. Достатъчното количество вода помага да се поддържа нормално ниво на обмена на веществата, да се изхвърлят шлаки и токсини, да се избавим от оттоци. Оказва се, че водата може да направи за нас много повече, особено ако е водородна. Тази вода съдържа най – ефективния и безопасен антиоксидант от всички съществуващи в природата – молекулярния водород Н2.

 • Молекулярния водород поглъща оксидантите, които нарушават мастния обмен. Научно доказано, че водородната вода значително съкращава съдържанието на мазнини в черния дроб и намалява кръвната захар.
 • Водородната вода стимулира енергийния обмен. Притежавайки отрицателен окислително – възстановителен  потенциал (ОВП=–500 мВ),той е източник на допълнителна енергия. Следователно, тялото не е необходимо да съхранява енергия под формата на мазнини.
 • Нормализирайки вътрешната среда на организма, водородната вода възстановява работата на всички органи и системи.
 • Водородната вода помага да се доставя кислород и полезни вещества във всички клетки на организма. Подобреното клетъчно хранене се отразява и на състоянието на кожата – тя става стегната и еластична.
 • Водородната вода служи като допълнителен източник на вътреклетъчна вода. Когато водородът взаимодейства с оксидантите се образува обикновена вода, която повишава хидратацията на организма.

С водородната вода можеш не само бързо и лесно да отслабнеш, но и да поддържаш отлична форма, красота и младост дълго време.

Източник(превод) : http://www.prezidentpress.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *