Kanal 3

Стартира рубриката ми „Български създатели на надежда“ по телевизия Kanal 3 HD всяка неделя в 13:00 часа

Видео рубриката ми „Български създатели на надежда„, чийто водещ съм аз Мартин Гергов – вече е факт (всяка неделя от 13:00 часа) по телевизия Kanal 3 HD! Гответе се за вълнуващо телевизионно предаване, което ще ви впечатли с таланта и страстта на участниците.

Не пропускайте да ги подкрепите и да се потопите в магията на надеждата към по-добър и истински свят! Защото надеждата е заглавието на силата, двигателят на промяната и тайната на обновлението…

Запомнете: От всяка неделя от 13:00 часа по телевизия Kanal 3 HD – „Български създатели на надежда“

И има хиляди създатели на надежда във всеки град и село, защото добротата е навсякъде, но има нужда от светлина. Надеждата е заглавието на силата, двигателят на промяната и тайната на обновлението. Надеждата е бъдещето, продължаване на даването, изземване на възможностите и неизчерпаем източник на човешко благо.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО ИНТРОТО

Не пропускайте да се насладите на тази рубрика с голяма история всяка неделя от 13:00 часа по телевизия Канал 3! Без значение дали става дума за забавни случки, вдъхновяващи приказки или жизнени предизвикателства – „Български създатели на надежда“ ще добави повече живот в живота!

P.S. Към днешна дата телевизия Kanal 3 HD може да се гледа от абонати към мрежата на A1, Telenor и някои други оператори. За повече информация попитайте вашия кабелен оператор!