Кърджалийски Вестник Отрази Фитнес Посещението ми

Фитнес инструкторът Мартин Гергов в град КърджалиСлед като бях близо около месец в родното ми място Ивайловград и нито една Ивайловградска медия не отрази посещението ми, то не така гледат на спорта журналистите от град Кърджали.

Вестник „Родопи“ отрази посещението ми във фитнес клуб „Боди спорт“, където проведохме тренировка и специална фотосесия за италианската компания за хранителни добавки „4+Nutrition“ с една от най-верните привърженички на фитнеса и правилното хранене в региона Маша.
Мария Димитрова(Маша) започва да тренира сериозно преди около 2 години.

„Тя е Кърджали, и там няма друга като нея. Всъщност мястото й не е за там, а за Холивуд, защото е различна от тълпата“, отбелязва „Mr.3Hours“. /Вестник „Родопи“/

ИНТЕРВЮ С МАРИЯ ДИМИТРОВА – МАША

Колко килограма беше преди 2 години?
Имаш завидно красиви бедра. Какво правиш за тях, че да се обръщат всички, когато се разхождаме по улицата?

– Бях 65 кг, не спортувах, приличах на типичната лелка. А сега съм точно 53 килограма(бел. авт. мускулна маса). Не спазвам диета.
Старая се да се храня правилно. И в повечето случаи се получава. Но, когато Мартин ми е на гости – ям вредни храни, но след това той ми “опрощава” греховете с подходящи добавки.

Човекът до теб, ако ненавижда фитнеса? Би ли простила изневяра? Как ти се отразява секса преди тренировка?

– Ще си “мие чиниите сам”… ако се досещаш, какво имам предвид(смее се). Не се заглеждам по мъже, които не тренират сериозно минимум 3 пъти седмично…

Да простя ли изневяра

– Да простя изневяра! Абсурд. Ако аз обичам един човек – изневярата няма място!
Цялото интервю с Маша може да прочетете на страниците на www.3hours.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *