Lagerfeld Classic Parfum

Karl Lagerfeld Classic – парфюм за мъже от старата школа! Силен и запомнящ аромат без сладки нотки!

Да срещнеш някой от старата школа и във фитнеса, и в любовта днес е наистина огромна рядкост. Такъв е и случаят с парфюмът за мъже Karl Lagerfeld Classic. Когато го видях за първи път в онлайн магазина на Parfimo, това което ме грабна от раз беше неговата опаковка.
Класика в жанра, моногамност, сила. Нещо, което е трудно да се срещне днес. След това погледнах към бутилката. Същата напомняше на отлежало Ирландско уиски. Но, какъв беше ароматът му! Това нямаше как да разбера онлайн и затова си го поръчах. Все пак съм мъж от старата школа, а беше и на супер цена с 55% отстъпка в Parfimo.bg.

Lagerfeld Classic – парфюм за мъже от старата школа

Lagerfeld Classic e типично мъжкарски парфюм за мъже от старата школа. В този парфюм липсват сладникавите нотки, така че не е за всеки. Бих го препоръчал на решителни мъже над 35 годишна възраст. Отличава се и с дълготраен аромат, който се усеща около 8-10 часа. Lagerfeld Classic се отличава с ориенталско-дървесен аромат. Този рядко срещан съблазнителен парфюм на луксозната марка „Lagerfeld“, отлично пасва на мъже, търсещи качество. Вижте повече за него във видеото ми.

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

КЪМ ПРОМОЦИИТЕ В PARFIMO.BG - КЛИК ТУК

Основата на този мъжки парфюм включва – амбра, бобчета тонка, ванилия, мускус, дъбов мъх. Последван от средни нотки – пачули, кедър, сандалова дървесина, жасмин, роза, тютюн, корен ирис. И завършек от връхни нотки лимон, бергамот, алдехиди, салвия, естрагон и зелени нотки.

Lagerfeld Classic мъжки парфюм

Парфюмите на марката „Lagerfeld“ не са много познати на българския пазар. Но са лукс в най-истинския смисъл на думата. Това е аромат на истинските джентълмени, познати ви от черно-белите филми. Ако изповядвате традиционните стойности, то този мъжки парфюм е за вас!

За марката „Karl Lagerfeld“

Karl Lagerfeld е изключително загадъчна и противоречива личност. Karl е фотограф, художник и дизайнер. Първият парфюм „Karl Lagerfeld“ е лансиран през 1978 година. Един от парфюмите му – Sun, Moon, Stars, жъне небивал успех през 90-те години. Днес парфюмите му са създадени в сътрудничество с Tommy Hilfiger.

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!