Георги Варсамов

Георги Варсамов: Имам проблем със себе си да съм такъв, какъвто съм! Видео интервю от Varsay!

Часът е 21.00 часа, а мястото е „Varsay“. Луксозно местенце в тежък луксозен стил, намиращо се в тиха уличка на Столичния квартал Лозенец. Но не мястото ме води там, а човекът Георги Варсамов. Защото не мястото прави човека, а човека мястото! Място, което той е успял да превърне от мечта в реалност. Varsay е луксозен бар с фитнес и спа зона. Ако търсите спокойствие и лукс! „Varsay“ е мястото, където може да разпуснете. Но стига съм ви говорил за мястото, а нека направо да пристъпя към днешния ми гост. Наричам го душа човек.

И въпреки, че се е сблъскал и с тъмната страна на живота. Въпреки, че ще ви налази страх при вида му. То със сигурност в Георги Варсамов ще откриете и… тъга! Но ще я забележите, ако сте човек! Вижте повече за него в интервюто ми.

Георги Варсамов сподели с Mr. 3Hours за фитнеса, диетите, емоциите и любовта

В интервюто ми с Георги Варсамов ще разберете, кой е той от самият него. Истинският Варсамов! Жоро сподели, какво хлапе е бил като малък и… какво го е спасило от психясване в затвора. И това не е всичко! Интервюто завършва с обръщение към Любимата му. Изгледайте го до край! Не пропускайте да кликнете и на бутона под видеото за да видите изненадата, която Георги Варсамов е подготвил на всеки по случай наближаващия му рожден ден в края на април!

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА - КЛИКНИ ТУК

Заповядай на 1-тна безплатна тренировка във „Varsay“. Място събрало в едно луксозен Bar, Fitness & Spa. Адрес: гр. София, ж.к. Лозенец, ул. Галичица 37. За повече информация – кликни на зеления бутон по горе!

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!