Късметът и любовта спохождат смелите. А ти готов ли си за истинска любов?
Блог, Любов и връзки

Късметът и любовта спохождат смелите. А ти готов ли си за истинска любов?

Истинска Любов - Дар от Бог

Нека си признаем, единствено чрез истинската любов можем да постигнем истинско щастие в живота си.
Но каква е Тя Истинската Любов? Въпрос, който може би сте си задавали!

Докато фалшивата любов само носи болка и конфликти то обратно, такава Истинска любов премахва бариерите и може да преодолее всяко препятствие!

Нищо не може да се сравни с ценността на истинската любов

Тя има силата да премахва бариерите, които грешните хора са създали, в това число национални, расови, дори и религиозни.

Основните характеристики на Истинската любов са, че тя е абсолютна, уникална, непроменлива и вечна, така че, който практикува истинска любов, ще живее с Бог!

ЗАЩО ЗАПОЧНАХ ТАЗИ ТЕМА – ВЕЧЕ СЕ ПИТАТЕ НАЛИ

Истина е, че Любовта е един от най-силните „допинги“ във Вселената, ето затова.
Любовта е способна да управлява целия свят. Ето има връзка и със спорта например.
Преди няколко месеца писах за най-силният фетбърнър Истинската Любов!

Дразни ме обаче фактът, че немалка част от хората изпитват големи страхове(какво ще кажат близките, родителите, „сляпо-буквално“ следване на Библията и т.н.) и колебания от поставянето на ново начало. Те предпочитат да се оставят на течението и така да страдат цял живот. Защо?!?
Всеки се нуждае от истинско спокойствие, всеки се нуждае от истинска любов, всеки се нуждае да живее, а не просто да съществува, но малцина са тези, които успяват да преборят страха от новото, различното и предстоящото и предпочитат да карат по течението на настоящето(това е убийствено)! Е аз не съм от тях! А вие?

КАК ДА ПОСТИГНЕМ ИСТИНСКО ЩАСТИЕ В ЖИВОТА

В следващите редове ще използвам някои факти, които изнамерих из пространството, и които лично аз определям като самата истина! В тях е разгледана Истинската Любов и от страна на хората които вярват в Исус! Не искам никой да насърчавам да следва, това което мисля и одобрявам, но сляпото следване на законите може наистина да бъде едно много голямо и пагубно зло!

Любов и сексНека си признаем, единствено чрез истинската любов можем да постигнем истинско щастие в живота си. Но каква е истинската любов?
Докато фалшивата любов само носи болка и конфликти то обратно, такава Истинска любов премахва бариерите и може да преодолее всяко препятствие.

Нищо не може да се сравни с ценността на истинската любов. Тя има силата да премахва бариерите, които грешните хора са създали, в това число национални, расови, дори и религиозни. Основните характеристики на Истинската любов са, че тя е абсолютна, уникална, непроменлива и вечна, така че, който практикува истинска любов, ще живее с Бог, ще споделя Неговото щастие и ще се радва на правото да участва като равен в Неговото дело.

Истинска любов може да бъде постигната само на основата на абсолютен сексуален морал. Без сексуална вярност тя е невъзможна. Без да сме запазили сърцето си чисто за един парньор с който да можем да си имаме пълно доверие, сърцата ни ще бъдат разкъсани и истинската любов не би била възможна.

Ако не се придържаме към абсолютен сексуален морал, пътят към съвършенството на характера и духовната зрялост се затваря. Освен това ако чрез съвършени хора не бъде осигурена основа на абсолютен сексуален морал в едно Истинско семейство, не е възможно Бог да се изяви като личен Бог.

АНГЕЛИТЕ ЗНАЯТ И ГЛЕДАТ ВСИЧКО

БиблияКогато на Земята някои хора се обичат, това може да е тайна, но горе Ангелите знаят и гледат дали си играят правилно ролите.
Такава Любов, с каквато ти обичаш, никой друг не може да я има.

Малко хора се срещат, които да се обичат. Не че не любят, но това не е Любов.
Ако Любовта изпълва сърцето ви ще получите благословение и така обогатени започнете деня си. Не живейте, не отивайте на работа празни и бедни.
Кажеш ли си „Не мога ли да го обичам по-малко?“, тогава отиваш в безлюбието. Всеки ден трябва да растеш в Любовта.

БОЖЕСТВЕНО ЛИ Е ДА ИСКА НЯКОЙ ДА ГО ОБИЧАТ

 • И двете са Божествени – и да обичаш, и да те обичат.
  Като не обичаш и не те обичат, не ти се иска вече да живееш.
  Когато човек не е обичан истински той е като недовършена картина.
  Като дойде в нас Любовта дава Живот.

Ако мисълта за даден човек никога не изчезва от съзнанието ви, знайте, че той ви обича. Ако и вие не изчезвате от съзнанието му, и двамата се обичате.

 • Любовта е най-важният въпрос на живота. Разрешите ли него, ще разрешите всички останали въпроси, от какъвто и характер да са те – личен, обществен, семеен или общочовешки.

Любов, която не може да издържи на всички изпитания в живота, не е истинска любов.

В ЛЮБОВТА НЯМА НИКАКЪВ ГРЯХ

Любовта е от Бога. Всяка Любов, която повдига човека, иде от Бога.
Първото качество на истинската любов се изразява в желанието на човека да постави своя любим на същото ниво, на което той сам се намира.

И не ми казвайте, че дяволът също може да ви даде Любов, не не може.
Бог е Любов, а Любовта е Бог… нали така! Дяволът може да те изкуши със секс или материални блага, но не и с Любов!

Купидон

 • Хората на любовта носят в себе си мир, радост и веселие. Където и да отидат, всички ги приемат с отворени сърца.(бел. авт. Факт – когато сме заредени с положителни емоции ние ги предаваме и на останалите.)
 • Единствената сила в света, която не познава страха, е любовта. (бел. авт. – навярно сте забелязали, че за нея правите невъзможни неща без грам притеснения и никаква страх. Готови сте дори да дадете живота си за другия)
 • Любовта е онази космическа сила в света, която може да тонизира човешкия организъм. Любовта, даже в своето низше проявление, е сила, която хармонизира всички органи(бел. авт. предполагам, че дори човек може да оздравее и от най-коварната болест ако знае, че е обичан истински) и дава импулс на човешкия живот. Любовта става причина за идването на светлината, на топлината, на науката, на хубавите отношения, дава подтик на цялата природа, на цялото човечество и този подтик само може да подобри света.

ВСЕКИ СЕ ПРЕОБРАЗЯВА КАТО ПОЧУВСТВА, ЧЕ Е ОБИЧАН ИСТИНСКИ

Навярно сте забелязали как приятелите ви започват да ви коментират, че от ден на ден започвате да изглеждате по красив, по секси, и дори се подмладявате. Настроението ви е толкова различно, че кара другите да си мислят, че може би взимате допинг!
Да допинг е, но е най-добрият и най-естественият и най-безценният във вселената.

 • КрасотаЛюбовта не обича никакви оплаквания – това, че си невежа, че си сиромах, че си грешник, не я интересува – слага те в огнения кюп и те разтопява. Колкото и да се криеш, да се предпазваш, тя ще те намери. Не остава нищо друго, освен да кажеш: “На твое разположение съм!”
 • Ако ти за любовта не си готов да пожертваш всичко в света, ти не можеш да разбереш живота. Човек трябва да бъде готов да жертва. Не да напусне живота, а във всички противоречия да види красивото, хубавото.
 • В каквато и форма да ви посети любовта, благодарете, защото тя иде да изчисти всичко нечисто, което срещне по пътя си.
 • На онзи, който има любов, никаква сила не може да противодейства. Той е човек с ново разбиране. Той живее в мир и светлина.
 • Смисълът на живота се състои в това, да намериш онзи, който те обича, и когото ти да обичаш.
 • Кой трябва да обича: слабият или силният? Слабият не може да обича. Само силният обича.
 • Този, който ви обича, може да ви лекува, може и да ви учи. Най-голямото изкуство е човек да обича.
 • Да обичаш – това е процес на любовта, при който развиваш силата си. Да те обичат – това е процес на мъдростта, при който развиваш знанието си.
 • Който ви обича, само той може да ви даде нещо. Ако някой не ви обича, нищо не може да ви даде.

ЛЮБОВТА Е ВРЪЗКАТА НА ЧОВЕШКАТА ДУША С БОГА

Именно това имам предвид и тук ще цитирам някои редове от Библията.
Съгласен съм, че всички вярващи почитат законите на Библията, което прави човек добър, въпреки, че изключенията са толкова много, че съм склонен да вярвам, че ако човек е по природа с добро сърце, нищо не може да го промени, защото това е дар.

И така, ето например в Библията пише „Жена да не оставя мъжа си, както и обратното“.
Да, но ако нямаш нищо в сърцето си, ако другият не показва любовта си към теб, ако ти живееш в един свят на страдание… отговорът е. МОЛИ СЕ! Аз пък питам – ДО КОГА!!!

До кога ли! Ето решението! Ако изчезне от сърцето ти истинската мисъл, която идва от сърцето на душата ти за молитва – другия да се промени към теб. Кажи СТОП! Започни НОВ ЖИВОТ!
Ако не вярвате в думите ми, те са плод на разговори в тази насока – в смисъл!
Сляпото буквално следване на думите могат да ви докарат коварни болести, защото постоянното напрежение с което, трябва да живеете години наред и да се молите(до кога до 100 години до 200 години) е убийствено и може да бъде сравнено с бавна и мъчителна смърт.

Затова аз съм на принципа, че ако изчезне от сърцето ти истинската мисъл, която идва от сърцето на душата ти за молитва – другия да се промени към теб.

Кажи СТОП! Започни НОВ ЖИВОТ!

 • Пожелай си от сърцето на душата онази ИСТИНСКА ЛЮБОВ, която желаеш истински и тя ще дойде, но трябва истински да я пожелаеш.
 • За всеки човек е определено кой да го обича. И всеки трябва да намери онзи, който го обича.
  Когато обичаш някого, ти се оглеждаш в него като в огледало. И когато някой те обича, той се оглежда в теб.
 • Любовта е вътрешен стимул, който ви тласка напред. Без любов не можете да прогресирате.

Сватба пред БогаАко мъж и жена се обичат, тях в Божествения свят вече са ги оженили, независимо от това, дали тук имат някакъв документ или не. За невидимия свят е важно как ще устои човек на любовта си, ще я запази ли докрай.

 • Когато обичаш някого, ти не можеш да живееш без него. Това е обич, това е вътрешният смисъл на обичта. Ако мислиш, че и без него можеш, ти не го обичаш.
 • Мисли за този момент, в който любовта ти се усмихва. Ако мислиш за бъдещето – ще страдаш.
 • Ако сте поканили веднъж любовта да се качи на гърба ви, не правете опити да я хвърлите от гърба си, защото тя ще ви създаде по-голямо нещастие.
 • Ако искате да ви посети любовта, пожелайте я от дълбочината на душата си. Винаги идва отговор на силните, искрени желания на човек, които излизат от неговата душа.

Обикнете първо ума на човека, после сърцето му, душата му, духа и най-после неговото тяло. Обикнете ли човека по този начин, и той ще ви обича.

 • Да обича, това е работа на душата. Не се бъркайте в нейните работи.

Късметът и любовта спохождат смелите.

Не убивайте плътта, нито личността в себе си.
Плътта е инструмент, на който душата свири.
– Не трябва да забравяме и формата, защото тя също е от знаение.
Фитнеса и правилното хранене са просто начин на живот благодарение на който няма да „убием“ плътта си и душата ни вече наистина ще свири на макс!

АКО ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ НЕЩА ВИ СЕ СЛУЧВАТ ИЛИ СА ВИ СЕ СЛУЧИЛИ И ЧУВСТВАТЕ БЕЗ ГРАМ КОЛЕБАНИЕ, ЧЕ СА В СЪРЦЕТО ВИ – ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ, НО ТРЯБВА ДА Е ВЗАИМНО. А СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА ФИТНЕС!!!

ГРАБНИ ПОДАРЪК - МОЯТА КНИГА И ВЛЕЗ ВЪВ ФОРМА!

[Пребори мазнините и се стегни от вкъщи]
 • Четири тренировки седмично;
 • Базови и лесни за изпълнение упражнения;
 • Подробно описание с текст и снимки;
 • Страници: 25 (написани от 4-тен шампион).
КЛИКНИ ТУК
Информирай се, като кликнеш на оранжевия бутон и посети раздел - VIP Клуб "Mr. 3Hours".
добър фитнес инструктор

ЕЛА В YOUTUBE КАНАЛА МИ

youtube fitnes instruktor

Мартин Гергов, автор на блога

Аз съм Четирикратен Национален шампион по пауърлифтинг в кат. до 75 кг, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес инструктор и блогър.

2 коментара

  • Copy/Paste
  • август 16, 2011

  „Осъзнах, колко много хора никога не са изпитвали голяма любов, чувство, което да ги разтърси из основи. Започнах да се вглеждам по-внимателно в тези хора и видях това, което ти написах по-горе – всички те по някакъв начин пречат на любовта, страхуват се от нея, съмняват се в себе си или, обратно, имат прекомерни претенции.

  Самата аз съм имала подобни проблеми и за щастие съм успявала да ги разреша – не лесно, минавайки през най-болните си места, но съм успявала.

  И затова вярвам, че любовта е достъпна за всеки. Защото любовта не е лукс, тя не е за някои – всички имаме нужда от нея, тя е животът ни. Когато не можем да намерим път и решение с ума си, единственото, което ни остава, е да пожелаем наистина да го открием и да се оставим на интуицията си, да приемем начина, по който се случват нещата, независимо колко странен и неочакван ни изглежда.

  И вярвам също, че всяко силно желание, което имаме, се реализира от само себе си – стига да не му пречим със съмненията си.“

  ––––––––––––––––––––––-

  „Ей,хора.Ако гледата за изгодата на другите няма да се насладите на собствения си живот. Такава любов се появява само веднъж в живота.Не я изпускай никога. Късмет!

  Отговор
  • atanaska deneva
  • октомври 14, 2011

  tazi goliama lubov,,,deto se poiaviava samo vednaj v jivota….boli tolkova mnogo,,,4e se pitam dali si zaslujava???

  Отговор

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ГРАБНИ ПОДАРЪК - МОЯТА КНИГА И ВЛЕЗ ВЪВ ФОРМА!

[Пребори мазнините и се стегни от вкъщи]
 • Четири тренировки седмично;
 • Базови и лесни за изпълнение упражнения;
 • Подробно описание с текст и снимки;
 • Страници: 25 (написани от 4-тен шампион).
КЛИКНИ ТУК
Информирай се, като кликнеш на оранжевия бутон и посети раздел - VIP Клуб "Mr. 3Hours".
close-link