Истинска Любов - Дар от Бог

Късметът и любовта спохождат смелите. А ти готов ли си за истинска любов?

Нека си признаем, единствено чрез истинската любов можем да постигнем истинско щастие в живота си. Но каква е Тя Истинската Любов? Въпрос, който може би сте си задавали!

Докато фалшивата любов само носи болка и конфликти то обратно, такава Истинска любов премахва бариерите и може да преодолее всяко препятствие!

Нищо не може да се сравни с ценността на истинската любов

Тя има силата да премахва бариерите, които грешните хора са създали, в това число национални, расови, дори и религиозни.

Основните характеристики на Истинската любов са, че тя е абсолютна, уникална, непроменлива и вечна, така че, който практикува истинска любов, ще живее с Бог!

ЗАЩО ЗАПОЧНАХ ТАЗИ ТЕМА – ВЕЧЕ СЕ ПИТАТЕ НАЛИ

Истина е, че Любовта е един от най-силните „допинги“ във Вселената, ето затова.
Любовта е способна да управлява целия свят.

Дразни ме обаче фактът, че немалка част от хората изпитват големи страхове(какво ще кажат близките, родителите, „сляпо-буквално“ следване на Библията и т.н.) и колебания от поставянето на ново начало. Те предпочитат да се оставят на течението и така да страдат цял живот. Защо?!?
Всеки се нуждае от истинско спокойствие, всеки се нуждае от истинска любов, всеки се нуждае да живее, а не просто да съществува, но малцина са тези, които успяват да преборят страха от новото, различното и предстоящото и предпочитат да карат по течението на настоящето(това е убийствено)! Е аз не съм от тях! А вие?

КАК ДА ПОСТИГНЕМ ИСТИНСКО ЩАСТИЕ В ЖИВОТА

В следващите редове ще използвам някои факти, които изнамерих из пространството, и които лично аз определям като самата истина! В тях е разгледана Истинската Любов и от страна на хората които вярват в Исус! Не искам никой да насърчавам да следва, това което мисля и одобрявам, но сляпото следване на законите може наистина да бъде едно много голямо и пагубно зло!

Любов и сексНека си признаем, единствено чрез истинската любов можем да постигнем истинско щастие в живота си. Но каква е истинската любов?
Докато фалшивата любов само носи болка и конфликти то обратно, такава Истинска любов премахва бариерите и може да преодолее всяко препятствие.

Нищо не може да се сравни с ценността на истинската любов. Тя има силата да премахва бариерите, които грешните хора са създали, в това число национални, расови, дори и религиозни. Основните характеристики на Истинската любов са, че тя е абсолютна, уникална, непроменлива и вечна, така че, който практикува истинска любов, ще живее с Бог, ще споделя Неговото щастие и ще се радва на правото да участва като равен в Неговото дело.

Истинска любов може да бъде постигната само на основата на абсолютен сексуален морал. Без сексуална вярност тя е невъзможна. Без да сме запазили сърцето си чисто за един партньор с който да можем да си имаме пълно доверие, сърцата ни ще бъдат разкъсани и истинската любов не би била възможна.

Ако не се придържаме към абсолютен сексуален морал, пътят към съвършенството на характера и духовната зрялост се затваря. Освен това ако чрез съвършени хора не бъде осигурена основа на абсолютен сексуален морал в едно Истинско семейство, не е възможно Бог да се изяви като личен Бог.

АНГЕЛИТЕ ЗНАЯТ И ГЛЕДАТ ВСИЧКО

Когато на Земята някои хора се обичат, това може да е тайна, но горе Ангелите знаят и гледат дали си играят правилно ролите.
Такава Любов, с каквато ти обичаш, никой друг не може да я има.

Малко хора се срещат, които да се обичат. Не че не любят, но това не е Любов.
Ако Любовта изпълва сърцето ви ще получите благословение и така обогатени започнете деня си. Не живейте, не отивайте на работа празни и бедни.
Кажеш ли си „Не мога ли да го обичам по-малко?“, тогава отиваш в безлюбието. Всеки ден трябва да растеш в Любовта.

БОЖЕСТВЕНО ЛИ Е ДА ИСКА НЯКОЙ ДА ГО ОБИЧАТ

 • И двете са Божествени – и да обичаш, и да те обичат.
  Като не обичаш и не те обичат, не ти се иска вече да живееш.
  Когато човек не е обичан истински той е като недовършена картина.
  Като дойде в нас Любовта дава Живот.

Ако мисълта за даден човек никога не изчезва от съзнанието ви, знайте, че той ви обича. Ако и вие не изчезвате от съзнанието му, и двамата се обичате.

 • Любовта е най-важният въпрос на живота. Разрешите ли него, ще разрешите всички останали въпроси, от какъвто и характер да са те – личен, обществен, семеен или общочовешки.

В ЛЮБОВТА НЯМА НИКАКЪВ ГРЯХ

Любовта е от Бога. Всяка Любов, която повдига човека, иде от Бога.
Първото качество на истинската любов се изразява в желанието на човека да постави своя любим на същото (и на по високо дори) ниво, на което той сам се намира.

И не ми казвайте, че дяволът също може да ви даде Любов, не не може.
Бог е Любов, а Любовта е Бог… нали така! Дяволът може да те изкуши със секс или материални блага, но не и с Любов!

Купидон

 • Хората на любовта носят в себе си мир, радост и веселие. Където и да отидат, всички ги приемат с отворени сърца.(бел. авт. Факт – когато сме заредени с положителни емоции ние ги предаваме и на останалите.)
 • Единствената сила в света, която не познава страха, е любовта. (бел. авт. – навярно сте забелязали, че за нея правите невъзможни неща без грам притеснения и никаква страх. Готови сте дори да дадете живота си за другия)
 • Любовта е онази космическа сила в света, която може да тонизира човешкия организъм. Любовта, даже в своето низше проявление, е сила, която хармонизира всички органи (бел. авт. предполагам, че дори човек може да оздравее и от най-коварната болест ако знае, че е обичан истински) и дава импулс на човешкия живот. Любовта става причина за идването на светлината, на топлината, на науката, на хубавите отношения, дава подтик на цялата природа, на цялото човечество и този подтик само може да подобри света.

ВСЕКИ СЕ ПРЕОБРАЗЯВА КАТО ПОЧУВСТВА, ЧЕ Е ОБИЧАН ИСТИНСКИ

Навярно сте забелязали как приятелите ви започват да ви коментират, че от ден на ден започвате да изглеждате по красив, по секси, и дори се подмладявате. Настроението ви е толкова различно, че кара другите да си мислят, че може би взимате допинг!
Да допинг е, но е най-добрият и най-естественият, и най-безценният във Вселената.

 • КрасотаЛюбовта не обича никакви оплаквания – това, че си невеж, че си сиромах, че си грешник, не я интересува – слага те в огнения кюп и те разтопява. Колкото и да се криеш, да се предпазваш, тя ще те намери. Не остава нищо друго, освен да кажеш: “На твое разположение съм!”
 • Ако ти за любовта не си готов да пожертваш всичко в света, ти не можеш да разбереш живота. Човек трябва да бъде готов да жертва.
 • В каквато и форма да ви посети любовта, благодарете, защото тя иде да изчисти всичко нечисто, което срещне по пътя си.
 • На онзи, който има любов, никаква сила не може да противодейства. Той е човек с ново разбиране. Той живее в мир и светлина.
 • Смисълът на живота се състои в това, да намериш онзи, който те обича, и когото ти да обичаш.
 • Кой трябва да обича: слабият или силният? Слабият не може да обича. Само силният обича.
 • Този, който ви обича, може да ви лекува, може и да ви учи. Най-голямото изкуство е човек да обича.
 • Да обичаш – това е процес на любовта, при който развиваш силата си. Да те обичат – това е процес на мъдростта, при който развиваш знанието си.
 • Който ви обича, само той може да ви даде нещо. Ако някой не ви обича, нищо не може да ви даде.

Кажи СТОП! Започни НОВ ЖИВОТ!

 • Пожелай си от сърцето на душата онази ИСТИНСКА ЛЮБОВ, която желаеш истински и тя ще дойде, но трябва истински да я пожелаеш.
 • Когато обичаш някого, ти се оглеждаш в него като в огледало. И когато някой те обича, той се оглежда в теб.
 • Любовта е вътрешен стимул, който ви тласка напред. Без любов не можете да прогресирате.

Сватба пред БогаАко мъж и жена се обичат, тях в Божествения свят вече са ги оженили, независимо от това, дали тук имат някакъв документ или не. За невидимия свят е важно как ще устои човек на любовта си, ще я запази ли докрай.

 • Когато обичаш някого, ти не можеш да живееш без него. Това е обич, това е вътрешният смисъл на обичта. Ако мислиш, че и без него можеш, ти не го обичаш.
 • Мисли за този момент, в който любовта ти се усмихва. Ако мислиш за бъдещето – ще страдаш.
 • Ако сте поканили веднъж любовта да се качи на гърба ви, не правете опити да я хвърлите от гърба си, защото тя ще ви създаде по-голямо нещастие.
 • Ако искате да ви посети любовта, пожелайте я от дълбочината на душата си. Винаги идва отговор на силните, искрени желания на човек, които излизат от неговата душа.

Обикнете първо ума на човека, после сърцето му, душата му, духа и най-после неговото тяло. Обикнете ли човека по този начин, и той ще ви обича.

 • Да обича, това е работа на душата. Не се бъркайте в нейните работи.

Късметът и любовта спохождат смелите.

Не убивайте плътта, нито личността в себе си. Плътта е инструмент, на който душата свири.

АКО ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ НЕЩА ВИ СЕ СЛУЧВАТ ИЛИ СА ВИ СЕ СЛУЧИЛИ И ЧУВСТВАТЕ БЕЗ ГРАМ КОЛЕБАНИЕ, ЧЕ СА В СЪРЦЕТО ВИ – ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ, НО ТРЯБВА ДА Е ВЗАИМНО.

А СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА ФИТНЕС!!!

2 thoughts on “Късметът и любовта спохождат смелите. А ти готов ли си за истинска любов?

 1. Copy/Paste says:

  „Осъзнах, колко много хора никога не са изпитвали голяма любов, чувство, което да ги разтърси из основи. Започнах да се вглеждам по-внимателно в тези хора и видях това, което ти написах по-горе – всички те по някакъв начин пречат на любовта, страхуват се от нея, съмняват се в себе си или, обратно, имат прекомерни претенции.

  Самата аз съм имала подобни проблеми и за щастие съм успявала да ги разреша – не лесно, минавайки през най-болните си места, но съм успявала.

  И затова вярвам, че любовта е достъпна за всеки. Защото любовта не е лукс, тя не е за някои – всички имаме нужда от нея, тя е животът ни. Когато не можем да намерим път и решение с ума си, единственото, което ни остава, е да пожелаем наистина да го открием и да се оставим на интуицията си, да приемем начина, по който се случват нещата, независимо колко странен и неочакван ни изглежда.

  И вярвам също, че всяко силно желание, което имаме, се реализира от само себе си – стига да не му пречим със съмненията си.“

  ––––––––––––––––––––––-

  „Ей,хора.Ако гледата за изгодата на другите няма да се насладите на собствения си живот. Такава любов се появява само веднъж в живота.Не я изпускай никога. Късмет!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *