Кастинг за Участие в Конкурса „Жена на България“

Жена на България 2014Ако сте жена на възраст над 18 години и никога до сега не сте излизала на сцена. Но смятате, че тя е за вас.
Ако смятате, че сте красива външно, но също така сте красива и вътрешно.

Участвайте онлайн в кастинга организиран лично от мен Мартин Гергов в който ще представите Mr. 3Hours на конкурса „Жена на България 2014“, който ще бъде проведен на 13.03.2014 година в Клуб „Ревю“ – The Royal Place, гр. София, площад Народно събрание № 10.
Организатор на модния конкурс е модна агенция „Winners Models Bulgaria“.

Идеята на този кастинг организиран от мен е да подбера само три участнички, които да представят „Mr. 3Hours“ и да грабнат челната тройка в конкурса „Жена на България“.

ОЩЕ ЗА КАСТИНГА НА MR. 3HOURS

Ако сте готови да участвате и да излезете на сцената на „Жена на България 2014“ съветът ми е да побързате, защото времето напредва с всяка изминала минута.
Аз ще дам всичко от себе си за да се представите чудесно на конкурса, но ще бъда и толкова безкомпромисен към решилите се да участват в кастинга.

Всеки желаещ да участва в този кастинг, трябва да бъде жена на възраст от 18 до 28 години и може да заяви своето участие най-късно до 6 март 2014 година, като изпрати:

кастинг за жена на България , Winners Models Bulgaria

Своето име и фамилия, снимка в цял ръст, височина, тегло и телефон за обратна връзка.
Както и да продължи следните думи:

  • Фитнес…
  • Диета…
  • Емоции…
  • Любов…

На одобрените участнички за участие в конкурса ще бъдат изготвени специален тренировъчен и хранителен план с който за 2 седмици да се приведат в максимална върхова форма. Изпращайте регистрацията си за участие на е-мейл: office@mgergov.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *