Роро от „Влез във Форма с Нас“ Започна Л-карнитин

Л-карнитин и протеин РороСлед като звярът в Роро вече беше събуден още преди седмица. Ето че дойде ред да настъпим педала на газта към макс!
Време е да поведем битката с мазнините и да стреляме право в целта.

Нашата цел е да намалим тотално подкожните мазнини. Но и да съдействаме за увеличаване на мускулната маса на гърба, раменете, трицепсите и бицепсите.
За целта силовата ни тренировка е именно с повторения и упражнения с цел увеличаване на мускулната маса на изброените мускулни групи.
В началото беше много лигава работа.

Честно да ви кажа, направо ми се спеше по време на първите тренировки с Роро. А когато му падна кръвната захар и си полегна и даже играх ролята на сервитьор! Но сега! Хм!!!

РОРО МИ ПРИЛИЧА НА ГОЛЯМ ДРАКОН

Да и това е самата истина. Защото сегашните тренировки на Роро нямат нищо общо с тренировките му от преди 2 седмици. Щангата вече се движи експлозивно и плавно, а огнедишащия змей в него пръхти с все сили!
Този човек, толкова бързо се нахъсва, че чак започвам да се плаша, което всъщност ме радва, защото мразя лигльовци и лигли във фитнес залата.

От както видях на какво е способен този тип при изпълнението на раменни преси зад врат от седнало положение в деня, когато камерата на БНТ ни изненада за да ни направи проверка! Уау! Само преди седмица той правеше раменни преси с измъчена физиономия внушаваща ми чувство за вина с някакви си смешни 25-30 кг.
А сега той направи цели 8 повторения на 50 килограма при това без помощ!

ВРЕМЕ Е ДА ПРИСТЪПИМ КЪМ ТЕЖКАТА АРТИЛЕРИЯ

Ако ще е гарга да е рошава, казваше баба ми, която беше един от най-добрите спортисти в училище по коремни възлизания и набирания. Така, че време е за шоу!
След като Роро вече е стъпил здраво на краката си и пода(основата) е стабилна, което се дължи на мускулната памет, която вече е на около 75 % възстановена!

Ето, че идва ред да стреляме с бойни патрони по нашата цел – битката с мазнините.
Започваме с 2000 мг „L-carnitine“ на капсули на фирма „Reflex Nutrition“, Англия!

Л-карнитин за отслабване

Вчера 24 февруари 2014 година Роро направи и първите си 10 км крос, което ще рече, че той увеличи дистанцията си от раз с цели 5 км.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА L-CARNITINE НА REFLEX NUTRITION?

Л-Карнитин – способства за изгарянето на мазнините, доставяйки енергия до всяка клетка.
Увеличава работоспособността, играе жизнено важна роля за преноса на мастните киселини в нашите клетки за производството на ATФ (Adenosine triphosphate), а впоследствие в енергия.

Следва да се отбележи, че оптималните нива на L-Carnitine в тялото са жизнено важни за осигуряване на превръщането на мазнините в енергия.

Отслабване с л-карнитин

Научно е доказано, че L-Carnitine допринася за три ключови области: увеличена работоспособност, намаляване на умората и по-добро и по-бързо възстановяване.

Работоспособност:
– Научните изследвания показват, че L-Carnitine може да увеличи VO2 max, което е количеството кислород, който може да бъде използван от Вашето тяло по време на упражненията.
Това е било проследено при цяла поредица атлети – маратонци, колоездачи и елитни гребци.

Умора:
– Интензивните упражнения водят до натрупване на високи нива на амоняк в мускулната тъкан, което води до умора.
Научно се доказа, че приемането на L-Carnitie намалява нивата на амоняк при интензивно трениращите атлети.

Възстановяване:
– Общоизвестно е, че тежките, интензивни тренировки оказват силен стрес върху тялото, действието на който може да трае много дни. Добавянето на L-Carnitine води до ефективно и подобрено възстановяване след напрегнатите тренировки.

L-Carnitine често се възприема от сериозните спортисти като съществена част от тяхната спомагателна програма. Виж повече на уеб адрес: www.reflex-bulgaria.com

Фитнес зала 2014

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *