Кислореден бар в World Class Academy

Кислороден бар

Можем да издържим без храна до около месец, без вода до няколко дни, но без кислород можем да преживеем само няколко минутки. 90 % от нашата енергия се получава от кислорода. Ниските нива на кислород водят до умора и главоболие. Обща слабост и отпуснатост, стрес и депресия, Смущения в сексуалните функции и нарушен сън, Липса на концентрация и слаба имунна система. Това са само част от негативните последици.

Кислородът е най-важният елемент, необходим за нормалните функции на организма. Той е необходим на клетките свързани с храносмилането, но и на тези – с мисленето.

Според някои учени, преди индустриализацията на планетата съдържанието на кислород в атмосферата е било над 38%, а днес е около 21%, намалявайки в градовете до 17-18%. В тази замърсена среда ние вероятно вече не получаваме оптималното количество кислород, даже и докато спортуваме. Вече не сме заобиколени от атмосферата, за която сме били създадени. Не можем да получим достатъчно кислород, за да задоволим нуждите на нашия организъм само чрез нормално дишане. Ако погледнем статистиката на заболяванията от рак, ще забележим, че те са се увеличили през последните 200 години. Единствения орган, който не се разболява от рак е сърцето. Дали е съвпадение, че сърцето е и органа, консумиращ най-голямо количество кислород…

Какво е кислороден бар?

Кислородният бар предлага немедицински кислород за дишане, смесен с различни аромати. Кислородните барове се радват на голяма популярност в Япония, САЩ, Канада, Великобритания, Франция, Испания, Холандия. През 1997 в САЩ се създава Национална Асоциация на кислородните барове, която определя политиките, комуникацията и процедурите по безопасност. В нормални условия кислородът е безцветен и безвкусен газ без аромат. Кислородните барове правят дишането по-приятно като смесват кислорода с различни аромати, извлечени от напълно натурални вещества с растителен произход. Така при вдишването може да се усети аромата на евкалипт, лимон, лавандула, мента и т.н., съчетавайки ефектите на кислорода с тези на ароматерапията.

Кислороден бар – за кого е предназначен?

На практика всеки може да използва кислородните барове, за да облекчи стреса и да се почувства по-добре, но най-големи прижърженици са спортисти, работещи, учещи и др. Подробна информация за продукта с технология създадена от NASA: www.oxyrevive.com P.S. Преди години се замислих за нещо, което да ми помогне за по качествено и лесно изпълнение на аеробната ми тренировка като крос например, но да не е допинг. Тогава си мислех за кислородна маска с която да може да се тича и какъв ще е ефекта. Ето, че този момент дойде и това е именно той – кислороден бар от ново поколение!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *