Кошмарът на Ектоморфа

Мускулна маса и теглоОт собствен опит знам, колко трудно е повишаването на мускулната маса и тегло, особено ако сте с бърз метаболизъм.
Имаш чувството, че изяждаш целия свят, а килограмите не мръдват.

Тъпчете се с какво ли не – шоколади, банани, вафли и други висококалорични храни, но замисляли ли сте се, че ако продължавате в този хаотичен ход, може да си докарате дори болести, като диабет например. Други пък се захласват по анаболните стероиди, които са толкова опасни за здравето, че цял живот може да съжалявате за тази стъпка.

През 1996 година личното ми тегло беше точно 45 кг при ръст около 174 сантиметра.
Желаех изключително много да повиша теглото си и си мислех, че ям наистина много.

ЗИМАТА – КОШМАРЪТ НА ЕКТОМОРФА

Ако сте сред „избраниците“ като мен например, чийто метаболизъм е толкова бърз, че може да се сравни с работата на двигателя на „Ferrari 458“, то може да се радвате.

Хората с бърз метаболизъм се радват на изключително лесно постигане на красиви(релефни) мускули, но винаги обемът им е бил не малък проблем – особено пък, когато настъпи зимния сезон.
Зимата е най-кошмарният сезон за ектоморфите, защото не могат да демонстрират красивите си мускули поради ниските температури и дебелите дрехи в които изглеждат все едно са сложени на закачалки, което всъщност е добра идея за работа.

Ами да. Представете си само – може да работите през целия зимен сезон като жив модел на витрината на някой магазин за бельо.

Програма за мускулна маса

Но сложите ли зимните одежди, то не очаквайте да впечатлите с формата си никой.
Лично на мен са ми давали съвет как да тренирам седмица преди Световното ми по пауърлифтинг, когато бях на върха на силовите си възможности, но със зимна екипировка.

ИСТИНАТА ЗА ПОВИШАВАНЕ НА МУСКУЛНАТА МАСА И СИЛА

Както споменах малко по горе и това е една прекрасна възможност, но за целта, трябва да си направите наистина много красиво тяло, което изисква не малко усилия и средства.

А сега по темата за мускулната маса, взривна сила и тегло.
Стрелям направо с гранатомета… бооом наречен Instant Mass ® Heavyweight!

INSTANT MASS ® HEAVYWEIGHT Е НАЙ-ДОБРИЯТ ГЕЙНЪР ЗА КАЧВАНЕ НА ТЕГЛО

Със своите 1160 калории на порция, това е най-плътния и висококалоричен гейнър, формулиран за бързо и целенасочено качване на тегло.
Съдържа BV Quattro ® – протеинов комплекс, осигуряващ цели 60 грама протеин за доза.

Създаден е специално за интензивно качване на тегло от всички атлети, които искат източник с много високо качество на протеини и сложни въглехидрати. Формула е предназначена да надмине всяка една област и да пренапише вашите очаквания за това какво е гейнър, както и какви резултати да очаквате от употребата му.

„Много Гейнъри днес съдържат много празни калории от прости захари като фруктоза и декстроза. Heavyweight е различен. Това е един от най-добрите Гейнъри, съдържащи уникална комбинация от най-добрите овес, малтодекстрин и треалоза, осигуряващи сериозен източник на гориво за тялото. Продукта не съдържа царевичен сироп, фруктоза и прости захари“. /Reflex Nutr. time/

ДОБАВЯМЕ И КРЕАТИН МОНОХИДРАТ

Креатин монохидрат е добавка, която присъства в менюто на всеки истински състезател.
Тя работи най-добре и за най-бързи срокове постигате, толкова големи резултати, както никога до сега!!!
Добавки за сила и издръжливостС тренировките запасите от креатин в тялото ни се изчерпват, което води до бърза умора и след втората работна серия силата и издръжливостта ни изведнъж рухват.
Именно затова той трябва да бъде приеман допълнително като добавка към храната.

За да усетите най-бързо ефекта на креатин монохидрат направете зареждане.
Това ще рече, че първите пет дни трябва да приемате четири пъти на ден по пет грама креатин монохидрат с прости въглехидрати(за по добро усвояване) през 3-4 часа.

След това преминете на прием от два пъти на ден по пет грама креатин, и така в продължение на два месеца, като не забравяте да тренирате наистина качествено.
Чрез приемането на креатин монохидрат, креатиновите депа в тренираните мускули могат да бъдат презаредени, и така да повишите интензивността на своите тренировки и да изисквате много повече от мускулите си.

ТРЕНИРОВЪЧЕН И ХРАНИТЕЛЕН ПЛАН

И за да сте сигурни, че всичко работи на пълна газ и, че килограмите ще вървят все нагоре до момента в който вие пожелаете да спрете, то трябва да имаме изготвен професионално хранително-тренировъчен план.

Е ОК! АКО ЗАКУПИТЕ ПРЕДНИТЕ ДВА ПРОДУКТА – ПОЛУЧАВАТЕ ГО БЕЗПЛАТНО!

Да получавате напълно безплатно от мен изготвяне на хранително-тренировъчен план за повишаване на мускулната маса или взривна сила + безплатна доставка на посочените продукти + код за отстъпка от 15% при всяка следваща поръчка на хранителни добавки от онлайн магазин www.fitnessinstructor.biz

Диета за мускулна маса и фитнес треньор

Ектоморфите имат дълги и тънки крайници с жилави мускули.
Ектоморфите много трудно наддават тегло. Те имат много бърз метаболизъм, което кара тялото да изгаря калории много бързо. Ектоморфите, трябва да консумират огромно количество калории(белтъчини, въглехидрати, мазнини) под формата на специален хранителен план + специални тренировки със свободни тежести за да повишат теглото си.

СПЕСТЯВАТЕ СИ ЦЕЛИ 100 ЛЕВА, КОИТО МОЖЕ ДА ИНВЕСТИРАТЕ ВЪВ ФИТНЕС ТРЕНИРОВКИ

И така… ако наистина си решил да се възползвате от таз невероятна възможност и желаеш да повишиш теглото си на макс за кратки срокове, то!

ПОРЪЧАЙТЕ:

Креатин за маса …….Plin FitnessПокачване на маса тренировки

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТИТЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ НА УЕБ АДРЕС: WWW.FITNESSINSTRUCTOR.BIZ

ЦЕНА: 175.00 лв

( подарък тренировъчен и хранителен план + безплатна доставка )

за да се възползвате от този пакет е необходимо да попълните и изпратите специализиран въпросник, който ще се отвори след като кликнете на жълтия бутон „Поръча Сега“

Поръчай фитнес план за мускулна маса

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *