Започнах курс за маникюр! Ето и първия ми урок проведен от майстор маникюриста ми (видео)

курс маникюр в София

Започнах курс за маникюр и по точно казано по „Fashion Manicure“ за мъже. В предизвикателството ми помагат един от най-големите онлайн магазини за професионално оборудване за козметични салони – Alison.bg. И разбира се един най-добър маникюрист според мен!

Признавам, че това маникюр предизвикателството се роди след като си направих „Fashion Manicure“ в първите дни на т.нар. пандемия. И идеята ще ви прозвучи, толкова налудничаво, колкото и това, че съм с маникюр на безименния пръст! 🙂 Но това съм аз!

Курс маникюр – урок 1!

И ето, че настъпи часът на първия ми урок по курс маникюр в който за първи път! Хах! Сам си махнах излишните кожи около нокътя, както и го изпилих с механична пила.

Курс маникюр с майстор маникюрист Наталия Гергова

Тук на снимката си избутвам кожи, около нокътя с електрическа пила. Според личната ми маникюристка, когато се учиш на себе си е по-добре, но е и по опасно. По-добре е, защото така усещаме, колко трябва да натиснем с пилата. Но, трябва да бъдем много внимателни.

А сега е време за видео от първия ми урок по курс маникюр!

Преди да започнем урока по маникюр аз бях наблюдавал от време на време как се изгражда маникюр с гел лак. Отстрани не ми изглеждаше много трудно, когато наблюдавах моя маникюрист. Но всъщност! Хм. Вижте как се справям в първия ми урок по маникюр във видеото.

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК

След като подготвих нокътя си реших да прекратим първия урок за маникюрист. Целта ми е да мога да изгледам видеоматериала и да го осмисля. Разбира се ще погледам и на живо как се прави маникюр, преди да пристъпя към изграждането на „Fashion Manicure“. За малко да забравя! 🙂 Пробвах и да се лакирам с розов лак. И научих първите тънкости!

В курс маникюра ми се лакирах и с розов лак

За мен ще е истинско чудо, ако един ден се науча да бъда добър майстор по маникюри, колкото учителката ми. Всъщност искам да съм по-добър и от нея! Спортната ми злоба май започва да настъпва газта! Стискайте палци и до скоро. До урок номер 2!

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

За връзка с мен

Ако желаете да се свържете с мен Мартин Гергов във връзка с възникнал въпрос, използвайте формите за контакт.

Въведете вашето име
Въведете вашия е-мейл
Въведете вашето съобщение
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни с "Условия за ползване".
Fitness trainer and Blogger

Името ми е Мартин Гергов и съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, фитнес треньор и блогър.

Биография

Тел. 0893 889 768

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

България
Град София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *