Маркови парфюми le baiser du dragon

Парфюм „Le baiser de Dragon“ review

Le Baiser Du Dragon на Cartier

Маркови парфюми има наистина много. Но „Le Baiser Du Dragon“ е най-различен от всички. „Le Baiser du Dragon“ на Cartier събира усещане за авантюра, свобода и закачлива енергия в едно и ги превръща в завладяващ аромат. В него се хармонизират изискани дървесни акорди, подсладени с вкусни романтични бележки, които са неустоими за сърце изпълнено с любов.

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ПОРЪЧАЙ LE BAISER DU DRAGON - КЛИКНИ ТУК

За първи път през 2003 година „Le Baiser du Dragon“ разпръсква своя аромат, пренасящ ни в свят където приказките се превръщат в реалност и място, от което никога не бихме си тръгнали.

Ароматната комбинация на този марков парфюм включва:

  • Връхни нотки – гардения, бадемово масло, амарето и нероли.
  • Средни нотки – ирис, мускус, жасмин, кедър и розаБазови нотки: кехлибар, бензоин, пачули, черен шоколад, карамел, кедър и ветивер.

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!