Marvel

Бъди различен с Marvel! Оуу! Исках да кажа – крейзи различен с този аромат, който грабнах от Parfimo.bg

Marvel е компания позната най-вече с филмите. Всъщност за първи път се запознах с нея, когато гледах филмa Дедпул (Deadpool). И същият веднага влезна в топ класацията ми от най-грабващите филми, които съм гледал – Mortal Kombat, Алита – боен ангел, Аквамен, Терминатор, Властелинът на пръстените, Матрицата, Parfimo.bg. Упс! Parfimo.bg всъщност не е филм!
Но в този сайт е като във филм. Влизаш вътре и вече си във филма! Но нека ви разкажа…

Преди няколко седмици, отново скочих в сайта на Parfimo.bg за да си избера мъжки парфюм.
А те са толкова много. И си казах! Нека направя експеримент! Искам да разбера дали някой би могъл да ми избере аромат, който да пасне на моя странен характер. И Let’s Go!
Само след три дни парфюмът „Dunhill“ беше при мен. Но! Оууу! Ауууу. Ароматът не ми допадна! Беше доста сладникав за мен, а аз съм на диета! Мааамка мууу! Оооооу!
Разплаках се на момента! Но плаченето не е решение.

И тогава от някъде се появи един аромат на Marvel

Мммм! Ааааауу! Сълзите ми изчезнаха и влезнах във филма. Кой е този аромат и всъщност, каква е цялата история ще разберете във видеоото по долу. Видеоматериалът не се препоръчва за хора „без психични отклонения“. Мерси!

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

КЪМ ПРОМОЦИИТЕ В PARFIMO.BG - КЛИК ТУК

P.S. Разбира се не изхвърлих сладкия парфюм на „Dunhill“, а направих мега яка комбинация. Смесих „Dunhill“ с „Karl Lagerfeld Classic“ и така комбинацията стана много яка. Мммм!

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!