Най-добрата Covid ваксина

За дребния шрифт в описанието на ваксините против Covid-19 в интервю с адвокат Пенев

Коя е най-добрата Covid ваксина и всъщност има ли такава. Лично на мен цялата тази история ми се струва доста странна. И нека започнем с маските! С маски тук, с маски там… тиририрам. Забранено е влизането в парковете, не е забранено влизането в парковете. Влизането в магазина е задължително с маска, но може и с деуг вид парцал, който покрива устата и носа. След това не може с такъв парцал, но пък се измислиха нови по добри маски. Маски с филтър, маски без филтър! И Covid маските се превърнаха в модна тенденция. Затваряха се фитнеси, отваряха се фитнеси. Отваряха се молове, затваряхе се молове. В ресторанта без маска, но в мола с маска. На рецепция във фитнеса с маска, и след това навсякъде във фитнес центъра без маска. Оу! Аууууу. Вунда ба! PSR тестове различни и нетипични за мен.

И последва крачка номер 2-3-4 ли е не знам, коя е вече. Но знам, че масово народът хич, ама хиче не обича да спортува и да се храни що годе правилно, човече. Но пък обича да се грижи най-страхливо с така нареченото ваксинално елече. Оууу! Аууу! Жива да не бях! Време е за ваксина против Covid-19. Уа та фа! Но как така? Нека се гмурнем малко в дълбочина по темата с адвокат Милен Пенев.

Коя е най-добрата ваксина против Covid-19? Има ли такава! Какво пише в дребния шрифт на ваксините и още по Covid темата!

Малко след като направих интервюто с адвокат Милен Пенев се сблъсках с една доста странна онлайн бланка публикувана в сайта www.travel.gov.gr. За да пътуваш до Гърция е необходимо да си попълниш задължителната анкетна картичка наречена Protocol for Arrivals in Greece. Когато пътувах декември миналата година същата анкетка беше маааалко по различна.
Но сега вече ме учудиха! Ако си избереш, че си се ваксинирал, то трябва да избереш и коя е фирмата производител на ваксината. Уаау! Колко яко! И все пак да попитам, нали… коя е най-добрата Covid ваксина? Да се чудя на Варсаче, Адибас или Pума да си избера. Ай сиктир! Не. Немога повече. Спирам! Това е лудост за мен! Направо ви хвърлям в интервюто „Задължителни ваксини“ с адвокат Милен Пенев.

ТОВА, КОЕТО НИ ВИ КАЗВАТ ЗА ВАКСИНИТЕ ПО ТЕЛЕВИЗОРА“ С АДВ. МИЛЕН ПЕНЕВ

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

ЗАПОЗНАЙ СЕ И С ДРУГИТЕ МИ ГОСТИ - КЛИКНИ ТУК

Адвокат Милен Пенев има сериозна практика в широк спектър от области на бизнес правото. Заемал е различни позиции, включително Началник на Правния отдел на „Райфайзен Лизинг България“ ООД и старши адвокат в една от водещите правни кантори в България и по света – CMS. Получил е висока оценка за работата си от своите български и чуждестранни клиенти. За повече информация можете да посетите личната му уеб страница на адрес: https://penevlegal.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *