добър тренировъчен и секс партньор

Мъжки Цици или Мъжки Гърди! Ти Решаваш, каква да бъде твоята тренировка!

Тренировка за мускулна маса гърдиВиждал ли си мъж с цици, но не и с гърди.
Жик-так и на какво ли се дължи това, уважаеми читателю!
Ако наистина не знаеш на какво се дължи това, то следващите редове са за теб.

Докато една жена лесно може да коригира своите гърди с импланти поради факта! Че гърдите й няма да пораснат със силови тренировки(но пък тренировките за гърди премахват ефекта „циците на баба”). То при мъжете нещата стоят по друг начин.
И ако сте мъж с увиснали, мазни цици, то време е да ги превърнем в стегнати гърди!
Няма да е никак лесно, но пък си заслужава.

Гръдните мускули или пекторалисите спадат към големите мускулни групи. И за да предизвикаме техния растеж ще трябва да ги натоварим, наистина много сериозно.

СТЪПКА 1 – РАЗГРЯВКАТА

Преди да пристъпите към работните серии* е необходимо! Да разгреете за 5 минути на велоергометър или бягаща пътека с цел повишаване на температурата на тялото ни. Както и кратко ОФП с цел предпазване на мускулатурата от травми и подготвянето й за работните серии.

Не подценявайте разгряващите серии, защото загрявката е първата най-важна част от тренировката, и ако желаете да сте в редиците с „циците“, то внимавайте с нея, но и не прекалявайте.

СТЪПКА 2 – НЕ ТРЕНИРАЙ САМ

За да направите наистина качествена тренировка е необходимо да ползвате тренировъчен партньор, който ще ви помага при изваждането на щангата от стойките на лежанката, както и ще ви помага при изпълнението на последните разкъсващи мускулните влакна 3 повторения.
Не тренирай сам! Не само, че е некачествено, но е и МНОГО ОПАСНО!

СТЪПКА 3 – ПОВТОРЕНИЯ, СЕРИИ, ПОЧИВКА

Ясно е, че целта е повишаване на чистата мускулна маса на гърдите.
В този случай важи „златното правило” 8 серии по 8 повторения.

Тренировка за мускулна маса на гърдите

Почивка между сериите 2 минути. Тренирайте гърдите си веднъж седмично или на всеки 5 дни при условие, че мускулната ви треска е изчезнала напълно.

СТЪПКА 4 – ПРАВИЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ

Навярно сте виждали във фитнес залата как някой „силен мъж” слага на лежанката 150 кг и без загравка, но с безброй чупки, изтласквания, пружинации и какви ли не други движения прави едно повторение само и само да покаже, че вдига 150 кг!
Не – твърдо не! Правите шоу на зяпачите в залата, което за тях е готин може да ви коства здравето!
Запомнете, че тук не е важно, колко кг вдигаш от лег, а как ги вдигаш.
Целта не е да вдигнем по голяма тежест, а да натоварим качествено и правилно мускулите.

Това ще рече, че след като заемете изходно положение на лежанката и вземете лоста(щангата) в ръце, трябва да приключите с всякакви други движения на тялото насам-натам. Единственото, което трябва да правите е да спускате щангата нагоре и надолу до ключиците, като лактите ви са в една линия с раменете.

Упражнения за мускулна маса на гърдите

Правилните движения в случая са плавните.
Представете си, че все едно сте на балет и щангата е вашият партньор.
Напълно забравете да спускате щангата рязко надолу(по инерция) с цел пестене на сили, както и отблъскване на лоста с гърди, защото мускулите работят и надолу, и нагоре.

ПРОЦЕС НА РАСТЕЖ ИЛИ КАК ЦИЦИТЕ СЕ ПРЕВРЪЩАТ В ГЪРДИ

По време на качествена силова тренировка се получават микро разкъсвания на мускулни влакънца(признак за това е „жестоката” мускулната треска, която задължително, трябва да усетите между 24-36 час).
Запомнете, че по време на тренировката мускулите се разграждат(т.е. разкъсването на мускулни влакънца) , а по време на почивката се възстановяват и стават по-големи и по-силни благодарение на белтъчините, които задължително трябва да подавате на тялото си на всеки 3-4 часа.

* Работни серии – сериите с по 8 повторения. Т.е. работната тежест, трябва да е такава, че последните 3 повторения да бъдат изпълнени с помощта на тренировъчен партньор.


Виж още от блога

https://mgergov.com/toraefimerida/therma-cuts-otslabvane-12-kg/


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *