Най-Сериозните Тренират и По Празниците

Фитнес инструктор на актьора Дидо МачевЗа сериозните спортисти няма делник и празник, защото времето върви напред. И всяка минута и изгорена калория е ценна.
Определено актьора Дидо Мачев започна да настъпва педала на газта.

Дидо отложи два дни тренировките си. Защото без да знае кога е травмирал един от пръстите си на ръката. И по спешност бе приет за преглед във военна болница.
Но определено това не е пречка.
„Леле, колко по-свеж и променен изглежда вече“. Е коментар оставен във фейсбук страницата ми от водещата Поли Гънчева по Българско Национално Радио.

Усмивката на българския Дани де Вито вече не слиза от лицето му във фитнес залата. За разлика от първата седмица, когато силовите упражнения бяха кошмар за него.

ВИСОКОТО КРЪВНО ПРИ ДИДО МАЧЕВ ВЕЧЕ Е МИТ

Битката с мазнините в риалити проекта на БНТ „Влез във форма с нас“ между Роро и Дидо продължава и кой ще се справи най-добре ще разберем след около 2 месеца .

Докато Роро атакува мазнините с тотална спортна злоба, то Дидо подхожда плавно и постепенно, като днес ми сподели, че все пак той е с 20 години по голям от Роро.
„Ако бях на неговите години… охоооо щях да правя по 10 км кро всеки ден. Какво са 10 км.
Един час тичане. Но аз съм артист човек и всеки ден съм на репетиции и имам и някои стари травми и за мен е важно да укрепя мускулите си и да стабилизирам здравето.

ДИДО ОТКАЗА ДА ПИЕ ФЕТ БЪРНЪР, НО ЩЕ ПИЕ ОМЕГА 3

Дидо за разлика от Роро отказа да пие фет бърнър, защото не смята, че са му необходими, но понеже храненето му е бедно на мазнини, решихме да добавим Омега 3.

Омега 3 диета за отслабване

Омега 3 е изключително полезен за сърцето, намалява нивата на вредния холестерол, подпомага изгарянето на мазнините, увеличава притока на кислород до работещите мускули. Увеличава силата и повишава нивата на хормона на растежа.

Oмега 3 мастни киселини – са ненаситени поликиселини и се намират в изобилие в рибените масла. Те имат голямо значение за здравето и доста често са една от последните добавки, които хората смятат да взимат.

Всъщност Omega 3 би трябвало да бъде на върха във Вашия списък!
Omega 3 мастните киселини, както е установено, намаляват серумните нива на холестерола (важен за сърдечносъдовото здраве).
Всяка Reflex Omega 3 капсула съдържа 1000 мг чисто, концентрирано, рибено масло без замърсители, което осигурява 45% Omega 3 мастни киселини.

ОМЕГА 3 НАМАЛЯТ РИСКА ОТ СЪРДЕЧЕН УДАР

Омега 3 могат също така да намалят риска от сърдечен удар.
Тези резултати се виждат при хора, които консумират диета богата на рибени масла. Ескимосите, например, имат ниско ниво сърдечни заболявания.

Атлетите могат да се възползват от това, че при консумацията на Omega 3 се оказва, че аеробните упражнения усъвършенстват способността на Omega 3 още повече да подобри нивата на холестерола. Освен това е установено, че Omega 3 може както да засили изгарянето на мазнините, така и фактически да намали мастните резерви.

Калориметър Jog Style HJA-300 С 3D Сензор
Калориметър Jog Style HJA-300 С 3D Сензор
Jog Style HJA-300 С 3D Сензор
89лв
5 от възможни 5 звезди!
Кантар за измерване на мазнините и мускулите
Кантар за измерване на мазнините и мускулите
Omron BF 511B-E
203лв
Уред за измерване на мазнини BF-306
Уред за измерване на мазнини BF-306
BF-306
138лв
Omega 3
Omega 3
Omega 3 – 90капсули х 1000мг
20лв

Доказано е и участието на Omega 3 в повишаването на силовите нива при атлетите. Проучванията показват и възможностите на Omega 3 да намаляват нивата на катаболизма(разграждане на мускулите) и да повишават нивата на анаболните хормони.

Omega 3 също така може да намали болката причинена от менструални спазми при дамите. Това е изключителен източник на “добри” мазнини (основно мастни киселини), които не се набавят лесно чрез естествената диета и като противовес на наситените мазнини, една диета богата на Omega 3 може да доведе до намаляване на сърдечните заболявания.

Фитнес зала 2014

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *