С велосипед до Одрин, Турция за ревю на тениска „MCL“ от Red-point.bg

Одрин в Турция

В днешната тема от модната ми рубриката отскачам направо към родината на една жълта тениска с къс ръкав, и с яка. Часът е 5.30 и алармата звъни. Събуждам се и правя първото си за деня хранене, което е включва 30 грама 80% прoтеин на прах на английската компания „Reflex Nutrition“, разтворен в 300 мл прясно мляко. Добавям и 2 капсули от фет бърнъра „Ultra Slim“ (съдържанието му е 1:1 с „Therma Cuts“) и яхвам велосипеда си, като дестинацията е родината на тениската ми – Турция.

След два часа и 15 минутки нормално педалиране съм в Одрин, Турция

Разстоянието е около 45 км, като маршрутът ми започва от град Ивайловград, минава през Гърция(ГПП „Ивайловград“), следва ГКПП „Кастанес“, и ето ме в град Одрин. Одрин или както го наричат турците „Едирне“ е пъстър и красив град с голяма история. Между 1700 и 1750 година градът е четвъртият по големина град в Европа с население 350 хил. души. Днес според „Уикипедия“ наброява около 156 000 жители.

Одрин град

В Одрин се намират и едни от най-старите и големи джамии в Турция, както и едни от най-старите пазари. Първо пообиколих пазарите, а след това реших да поседна и похапна нещо от традиционно от местната кухня. Бях чел някъде в интернет, че, ако не пробваш ястието „Джигер“ по Одрински е все едно не си бил там!

Джигер Одрин

Отседнах в ресторант „Kemal Usta“, и малко преди да се отдам на Турския специалитет „Джигер“, който беше придружен с люти сосове! Реших да ви представя освен ястието и една любима тениска с къс ръкав (колекция Лято 2018) и якичка във видео материал. Вижте видео (5:01 минути).

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Ако не сте посещавали този турски град, горещо ви препоръчвам да го посетите и да се потопите в един различен свят. Да похапнете традиционни ястия и напитки – „Джигер“, „Турски дюнер“, „Турски локум“, „Турска баклава“ и „Турско кафе“ естествено.

И още за изпълнената с позитивна енергия тениска „MCL“ от Red-Point.bg

Тази стилна, мъжка тениска с лекота успява да замени спортните тишърти и елегантните ризи, без да променя имиджа Ви. Този модел се откроява с три важни момента. Първият е цветът, който е супер свеж и с летни нюанси. Другият елемент, с който тениската печели всяко внимание, това е декорацията.

Тениска с къс ръкав с якичка

Виж цената на тениската - Кликни тук

Семплостта винаги е била главния мотив при класната визия. Тук също е заложени на точно такъв акцент, под формата на семпла, но котрастираща нашивка при гърдите, допълнена от малка щампа. Третият и един от най-важните части на тенсиката, това е кройката. Изработена в леко прав вариант, наситен с еластичност, този модел фланелка гарантира удобство, класно излъчване и позитивна нагласа. Колекция: Лято 2018г. Състав: 100%памук.

За да сте сигурни за размера си, споделят от екипа на „Red Point“ :

Ползвайте опцията ни/филтър метърче, с която всеки клиент много лесно може да определи желания размер, дори по категория.

Още снимки от пътуването ми до Одрин

[fat_gallery data_source =“list_id“ gallery_ids=“8755″]

Още снимки по темата ще намерите в официалната фейсбук страница на „Mr. 3Hours“ на следния линк: https://facebook.com/mister.3hours

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *