Как направих първите си $1.000 от афилиейт програми в интернет? [Курс]

facebook-affiliate-blogger-program

И когато стане дума за пари от интернет? Всъщност не познавам много хора, които с ръка на сърцето ще споделят, че парите им достигат за всичко. И това всичко обикновено означава – плащане на сметки за храна, ток, вода и спираме до тук! Обикновено повечето хора нямат свой собствен бизнес и работят на заплата към някоя малка или голяма компания с много обещания и незадоволителни заплати. Една част от хората в един момент не издържат на непосилното битие и зарязват „сигурната си“, но нископлатена работа в България и заминават в Чужбина, и започват да работят в някоя зеленчукова градина, кравеферма, склад и каквото намерят.

В следващите редове ще споделя накратко, а по време на курса на широко „Как да печелим от интернет и да накараме фейсбук да работи за нас”. Възможно ли е това или просто всичко, което чувате са митове! Възможно ли е да станете милионер с интернет програми за пари или е мит?

Първият въпрос, който би ми задал всеки е как се печели от интернет?

Както при всяка една работа и тук, трябва труд. Но, този труд веднъж положен може да ви носи приходи цял живот.

Пари от интернет
И раз, и два, и започваме!

Започвам с представянето на т. нар. Афилиейт и подобни програми за печелене на пари от интернет!

Това са програми, които ви носят известни приходи при покупка на продукт и/или услуга. Принципът е следният.

Регистрирате се към дадена програма. След това препоръчвате на някой продукт от нея. Той си го купува и съответната програма ви изплаща 5, 10, 15, 20, 30 или 45%. Всъщност най-разпространени са първите два варианта с по 5 и 10%. Но представете си само, колко продукти, трябва да продавате от тях за да си изкарвате добри доходи.

Аз съм експериментирал с доста програми в рамките на 3-4 години и вече знам, с кои афилиейт програми наистина си заслужава да се захванем.

Тези на които имам доверие за сигурни пари от интернет са:

  • Една програма, която ми носи приход от 7-10% при покупка на продукт.
  • Една програма, която ми носи приход от 30-40% при покупка на продукт.
  • И една програма, която ми носи минимален приход от $5.00+ при добре свършена работа.

Това са програмите, които наистина си заслужава да използваме и нашата печалба зависи от усилията, които полагаме. Все пак и това е една сериозна работа, която можем да вършим в „свободното си време“ и от всякъде, където имаме достъп до интернет.

Какво е нужно да направим за да започнем да печелим от тези програми?

Първо, трябва да се запознаем с условията на тези програми, предлагащи сигурни пари от интернет. Като вариантите са или сами да се запознаете и да се впуснете в експерименти или някой, който ги ползва да ви обучи (по лесният и обикновено по-добър вариант). Първата програма от 10% и отчасти онази с минималните печалби от $5, които посочих по горе изискват да имаш свой блог (сайт). Той може да бъде платен или безплатен. За предпочитане е платеният вариант за изработка на сайт, защото придава по голямо значение на информацията, имате възможност за много опции за развитието му за напред, както и да не забравяме, че той е ваша собственост.

Сигурни пари от интернет
Благодарение на „интернет програми“ аз получих почивка и в този хотел

За вторият вариант, който ви дава печалба от 30%-40% може и да нямаш личен сайт. Трябва обаче да имаш място, където да споделяш продуктите, които предлагаш и е добре да си ползвал за да знаеш как са на вид, вкус и ефекти. И едно от първите такива места е фейсбук! Милиони хора „прахосват” времето си във фейсбук четейки и споделяйки безплатни новини. Именно благодарение на тези хора фейсбук печели посредством реклами, които се предлагат. И което е нормално. Е, защо да не се възползваме и ние! Естествено за да научат повече хора за нашите предложения, ще е добре да инвестираме от време на време и в платена реклама.

Как направих първите си $ 1.000+ от афилиейт програми и подобни?

Незапознатите и невярващите във възможностите на афилиейт маркетинга, сигурно ще кажат, че ви говоря глупости. Но ще ви разочаровам, защото ще споделя няколко истини в цифри от програми, които тепърва започнаха да работят за мен.

Афилиейт в България
Пример 1

Да, аз отделих време и средства за да ги разуча сам и да проведа необходимите експерименти, включващи, както отчитане на печалби, така и изплащането им.

Как да печелим пари от интернет
Пример 2

Курс „Как да печелим от интернет и да накараме фейсбук да работи за нас?”

Ако си задавате въпроса как да печелим пари от интернет с афилиейт и други изпитани от мен интернет програми, то заповядайте в курса ми, който има, както реален (т.е. на място) така и виртуален вариант.

Какво ще научите в курса?

  • В него ще ви разкажа истории от моята практика по темата.
  • Ще проведа начално обучение (запознаване с 2 програми за пари от интернет, регистрация в най-печелившите и лесни програми за изкарване на допълнителни финансови приходи от интернет, както и ще отговоря на вашите въпроси по темите.)
  • Ще ви науча как след това и други хора да работят за вас.

Какво ще ми струва обучението?

Вариант 1 – базово афилиейт обучение

Таксата за това обучение започва от 39.00 лв. в зависимост от продукта, който сте избрал. Т.е. за тази такса вие ще получите една хранителна добавка (по ваш избор) , която ще започне да работи за вас и обучение по програмата в рамките на 1 час.

Вариант 2: Изготвяне на ваш личен сайт (цената е по договаряне).

2 thoughts on “Как направих първите си $1.000 от афилиейт програми в интернет? [Курс]

  1. Катерин says:

    Много хубава и поучителна статия. Добре ще е да има повече хора в България, които да вярват, че интернет наистина може да предостави възможности за подобряване на финансовото състояние и, че не е пълен само с измамници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *