ПОС терминал

SumUp Air или SumUp 3G са пос терминал решение, което всеки търговец може да използва!

Пос терминал е устройство популярно, колкото и мобилните телефони. Неговата основна функция е да помага, както на търговците, така и на клиентите. Досетихте се нали! Това са устройства подобни на тухла (имам предвид външния вид на някои устройства) или на мобилен телефон и са най-срещани в големите търговски вериги. На тези устройства си поставяте дебитната или кредитна карта и така плащате покупките си.

В днешния начин на живот плащанията с кредитна и дебитна са все по-често използвани и изместват неудобното плащане в кеш. И за да бъде в крак с новите удобства, всеки човек, който предлага услуга позволена от законите е необходимо да има пос терминал. Пос терминалът, трябва да бъде удобен за ползване, както от търговеца, така и от потребителя. Но има ли такъв? Разбира се, че има!

SumUp Air терминал и 3G ТЕРМИНАЛ
Идеален за ползване и от фитнес треньори

И в следващите редове ще ви запозная със SumUp Air и 3G терминал с които случайно се засякох в интернет пространството.

ПОС Терминал SumUp Air и 3G – по-добрият начин за приемане на плащания!

Когато за първи път срещнах SumUp пос терминал Air и 3G си казах… еха. Много яко. По спомени го видях в един куриер. Трябваше да заплатя поръчката си, но на адрес и нямах пари в кеш. Наблизо имаше банкомат и бях на косъм да отида да изтегля пари от банковата си карта. И точно, когато попитах на шега куриера… а случайно да приемате плащания с карта! И уау!

пос терминал

Той извади едно малко устройство от джоба си, което веднага се свърза посредством блутут връзка с таблета му. И плащането беше извършено без да плащам никаква такса (а, както знаем всеки банкомат има такса за теглене на пари в кеш, като най-висока е, когато теглиш с кредитна карта). Спестих си таксата! Уау!

Няколко дни по късно попаднах на SumUp пос терминалите и веднага прочетох подробности за тях в сайта им www.sumup.bg

Признавам си! Грабна ме професионализмът им, съчетан с поносима цена и лесни за разбиране условия за ползване от страна и на търговеца, и на клиента! И разбира се веднага организирах среща с компанията за да науча в подробности за продукта! Които пък да представя на читателите на блога ми! Няма скрито покрито при Mr. 3Hours! Вижте повече по темата във видео материала ми!

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ПОРЪЧАЙ СЕГА ЗА 57лв ВМЕСТО за 79лв - КЛИКНИ ТУК *

* Имайте предвид, че промоционалната цена може да бъде прекратена по всяко време от страна на компанията SumUp.

Във видеото съм пропуснал да отбележа, че SumUp има и опия за оставяне на бакшиш. Тя може да бъде активирана или деактивирана. Клиентът може да остави бакшиш по избор посредством % от сметката или сума, каквато той прецени.

Навярно вече се питате, защо да си поръчате SumUp Air и/или 3G ПОС терминал!

Ако сте изгледали видеото ми до край, предполагам не си задавате тези въпроси! И все пак, ако възникнат такива! Ще се радвам да ги споделите в коментар, a аз ще ви отговоря на база опита си със SumUp!

И запомнете, че SumUp Air и 3G Terminal са:

  • Удобни за почти всички професии и магазини;
  • Без месечни и годишни такси (плащате само 1.95% на успешна транзакция);
  • ПОС терминали за всички видове карти;
  • Бърза и лесна онлайн регистрация без един куп документи!

За подробна информация се свържете директно със служител на SumUp на телефон: +35924917025 (от понеделник до петък от 10 до 19 часа) или посетете www.sumup.bg

Към момента SumUp развива дейността си в 31 страни, включително в Германия, САЩ и Бразилия. Компанията продължава да се разраства с подкрепата на инвеститори от American Express, BBVA, Groupon, Holtzbrinck Ventures и други.

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!