Power Workout TX-112 в Помощ на Роро Кавалджиев

Лепенки за енергия Power WorkoutСлед като направихме първа тренировка във фитнес и спа център „World Class Health Academy“, гр. София! С един от участниците в риалити проекта „Влез във форма с нас“ по БНТ, дойде ред на истината!

Истината, която ще ви представя директно от кухнята. Или с други думи казано от фитнес и спа център „World Class Academy“.
В ден първи Роро пристигна мотивиран и усмихнат до ушите. Готов на всичко за да спечели в битката с мазнините.
Като новоприет новобранец той бе разведен и запознат с мястото, което ще обитава в предстоящите около 3 месеца.

След като беше запознат с всички части и подразделения! Басейн, джакузи, парна баня, сауни, стаи за отдих и почивка на фитнес центъра. Настана време за първа тренировка!

РАЗ И ДВА, ТРИ, ЧЕТИРИ, БЕГОМ МАРШ

Роро не беше тренирал от година и няколко месеца. И затова решихме да направим първата тренировка с цел тонизиране на всички мускулни групи. Като за целта пристъпихме първо към педалиране на велоергометъра за време от 10 минути.

След като температурата на тялото беше повишена. И направихме разгрявка на всички мускулни групи с общо физически упражнения, пристъпихме и към началото на старта.
Решихме да започнем с по 1-3 базови упражнения за мускулна група за по 2-3 серии. Чиято цел е да подготвим мускулатурата за предстоящите работни серии в следващите дни. Както и да разберем, какви упражнения ще можем да включим при изготвянето на тренировъчния режим. И каква ще бъде работната ни тежест.

И така започнахме със серия от 15 повторения клек, последва разтваряне и събиране на бедрата, вдигане от хоризонтален лег за гърди, придърпване на скрипец с широк хват пред врат и гребане от сед, раменни преси, френски преси, сгъване за бицепси от стоеж, комбинирани коремни преси. Оооопс!

Ниска кръвна захар по време на фитнес тренировка

И точно преди упражненията за бицепси, Роро нямаше сили и се строполи на земята, молейки се да оставим другите мускулни групи за следващия ден!

„ДОПИНГ“ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ – POWER WORKOUT TX-112

На следващия ден реших да предприема спешни мерки с които да пристъпим към по-бързо изпълнение на поставената цел в битката с мазнините.
Роро, трябваше да преодолее, колкото се може по-бързо психическата бариера, защото ако рухнеше още веднъж, рискуваме да провалим мисията „Влез във форма с нас“.

Именно за това реших да въздейства на Роро с начин, който за него беше непознат.
Благодарение на приятелите ми от „TryMax“ осигурих на Роро специални лепенки от ново поколение „Power Workout TX-112“, които тепърва щяхме да разберем как работят.

Power Workout TX-112 лепенка

На следващия ден след като вече беше сложил лепенката, видимият резултат на Роро беше съвсем леко повишаване на издръжливостта(слабо забележимо).

Фитнес лепенка за енергия и отслабване

На 2-рия ден от както беше сложил лепенката си видях повече прилив на енергия в него и повишаване на мотивацията. След още ден, когато Роро беше подновил лепенката! Уау!

Отслабване с TryMax

Дали беше от лепенката „Power Workout TX-112“ или от нещо друго не знам, но той влезе толкова нахъсан в залата за тренировки, така пухтеше и пръхтеше под напора на тежестите, че определено се учидих от рязката промяна, която беше настъпила в него.
И знаете ли, какво ми каза, гледайки ме в очите!!!

„Знаеш ли… мисля да си взема отпуск за 2 седмици за да мога да тренирам по цял ден във фитнес залата. Ще има кажа да ми носят храната изготвена от „Happy and Healthy“ тук във фитнес залата за да се храня на 3 часа, а през останалото време от зори до здрач ще бъда по кардио уредите“. Уаууууууууууу! Звярът в него се събуди!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *