Битката на Фитнес Инструкторите с Докторите

Фитнес риалити в Битката в риалити проекта по БНТ „Влез във форма с нас“ продължава с пълна газ.
След като Роро Кавалджиев показа, че звярът в него се събуди. То бяха поставени и по-високи цели в битката с мазнините.

Напълно възможно е Роро да свали 6 килограма мазнини, особено първата седмица. Защото личното му тегло е доста над нормата. За да се избегне свалянето на мускулна тъкан обаче, храненето трябва да бъде богато на белтъчини от животински произход. Това ще рече, че! За деня Роро се нуждае от поне 2 грама белтъчини на килограм телесно тегло за деня.

Според докторите обаче, това сваляне е нездравословно. Но съдейки по думите им в коментарите в предаването се усеща клатушкане на пода върху, който са стъпили!

И ВСЕ ПАК МОЖЕ ЛИ РОРО ДА СВАЛИ 6 КГ ЗА 7 ДНИ

Като бивш състезател Mr. 3Hours е спазвал не веднъж високобелтъчни режими, редом с колегите си щангисти, културисти и силови трибойци от Национална спортна академия.
До сега Mr. 3Hours не е имал нито един случай в който да загуби „Битката си с мазнините“, ако са спазвани стриктно заповедите в На война с мазнините без повиквателна »

Фитнес програма за отслабване

КАКВО НОВО ЩЕ ВИДИМ ПОД ЗИМНОТО СЛЪНЦЕ

Няма нищо ново под слънцето уважаеми читателю, защото всичко ново по темата „Фитнес и диети“ е просто маркетинг или с други думи казано бизнес!

Запомнете, че най-добри резултати дават най-простите упражнения – базовите упражнения, а най-доброто хранене за отслабване е високо белтъчното хранене(богатото на протеини) и всякакви диети за отслабване различни от високо белтъчното хранене са неправилни. Ако целта ми беше да правя бизнес с вас, то посочете ми поне един материал в който сте засекли, че нещо е брутална и гадна лъжа!

Гледайте ме в петък 21.02.2014г. от 10.15 часа по Българска Национална Телевизия в предаването „Денят започва с Мария“ и ще научите една не малка част от митовете и истините в света на фитнеса и диетите при това с доказателства и факти!

Фитнес зала 2014

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *