Получих специална награда за старание от ИТ компанията „Prestigio“

Prestigio

„Mr. 3Hours (Мартин Гергов) пътува из Света реално или виртуално, и сам създава своето реалити шоу, което излъчва в YouTube, както и в няколко големи сайта, включително и framar.bg. В неговото реалити шоу можете да попаднете и вие, с вашия хотел, продукт, услуга.
Не ви гарантираме, че мнението на Мартин ще бъде винаги положително и ласкаво, но опитайте. Със сигурност, ако се стараете не само за положително ревю, но и пред всички ваши клиенти, както и колеги, вашият брой на предаването ще бъде видян и оценен от хиляди зрители“.

Всичко започна преди година по описания по горе начин, а днес го обявявам благодарение и на искрата от „Prestigio“!

Преди няколко седмици, съвсем случайно попаднах на една игра организирана от компанията „Prestigio„. Тя е водещ дистрибутор на ИТ компоненти в Европа, Близкия Изток и Африка. Има търговски офиси в 23 страни в Западна и Източна Европа и присъствие в повече от 70 страни в Европа, Близкия Изток, Африка и страните от ОНД.

Престижио игра

Към същата тази игра в която аз исках да участвам, но реално нямаше как, защото имаше още само един ден до края й, магазин в града ни на „Vivacom“ няма и аз аха… и да се откажа. Тогава обаче се включи моят приятел Mr. 3Hours, който ми каза… абе пич, като не може реално, к’во ти пречи да се пробваш виртуално! Аз го послушах от раз… и в подробности представих „послушанието“ по горе във видео материала.

И така днес разбрах, че съм награден със „Специална награда за Старание“ от „Prestigio“

Наградата е в любимия ми червен цвят, а ще споделя, че точно преди няколко месеца пък дори мислех да си купувам подобно чудо(на снимката).
Явно червените се привличаме, и мечтите се превръщат в реалност. 🙂 Специални благодарности на екипа!

prestigio

„И специалната ни награда за старание се присъжда на Martin Gergov!
Честито! Благодарим за оригиналната снимка“ 😉 / Prestigio

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *