Какви според психолизите са любителите на червения цвят и ревю на „David Red“

червен суичър

Червено, като на суичъра на снимката е любимият ми цвят и определено, дори и според психолози същият ми допада най-много от всички.
Може би за това известна роля е изиграла и моята баба, която преди много години е била медалист на БКП. Или пък, защото във военното училище бях приет в взода на мотострелковаците, които се славят като червените барети. Но това са само предположения!

В подробности за червения цвят според психолозите и ревю на „David Red“

Човекът, който обича да носи червено, казват и, че обича страстно, но и мрази страстно. Търсейки винаги справедливост, той е добър реформатор. Тези хора винаги привличат вниманието. Вижте още по темата във видео материала, който съм подготвил!

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Ако червеният цвят е и вашият любим ще се радвам да споделете в коментар за да се знаем. :). Ако пък ви е допаднал и спортния ми червен суичър, то ето още подробност за него!

Продуктови детайли на мъжки червен суичър „David Red“

Мъжкият червен суичър „DAVID RED“ е модерно и практично предложение за съвременния мъж! Моделът е актуален, топъл и удобен. Винаги свежа визия и комфорт!

мъжки червен суичър

Суичърът има качулка, два външни странични джоба и два декоративни с цип в горната част лицева част.

вътрешна страна червен суичър

Състав: 75% памук, 15% полиестер, 10% ликра.

суичър

Суичърът е без подплата за разлика от суичъра в бордо на който направих ревю в една от предните ми теми. Идеален за пролетта и началото на лятото, както за тренировки, така и за разходка в свободното време.

кликни тук за поръчка на червен суичър

За поръчка - кликни тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *