Ковид протест

Протестирам срещу Ковид-19 мерките! Този път от Софийското метро!

Читатели на блога ми MGergov.com, призовавам ви да протестирате срещу ковид мерките, където и да сте. Този път протестирах от Софийското метро (предната ми кампания против Ковид – клик тук). За целта пътувах със специална маска с цип, като ядох червена чушка. Взех със себе си и домашния ми любимец – динозавър. Това, което се налага в целия свят е нещо, което е видимо ненормално. Всички тези мерки, които се налагат не водят и не биха довели до нищо здравословно, а напротив. Тези мерки и постоянно налагане на стрес по медиите, вече водят и още повече ще доведат до психически заболявания.

За мен т.нар. управление не се интересува от това населението да бъде здраво! Здраве не се кове със страх и лекарства. Здраве не се кове със затваряне на фитнес залите. Това е убийство! Но докато масовката се подчинява на телевизиите и възприема мерките като нещо нормално или пък се страхува да не загуби работата си и си удря потредната ваксина, положението ще става не по добро.

Протест срещу Ковид мерките един, два, три и нищо…

Аз протестирам, против Ковид мерките, протестират и още хиляди хора, но милионите хора кротуват. Когато влезна в Софийското метро без маска и седна, не един и два случая съм имал в които хора с маски избягват да седнат до мен! Както и такива, които ми казват да съм си сложил маска. Това са хора, които не се грижат за здравето си с фитнес и правилно хранене… поне на база опита ми. Задавате ли си въпроса, какво се случи с всички други болести? Къде изчезнаха настинките през студените месеци. Или може би те вече спряха да съществуват. Ковид е абсолютна глупост за мен! Най-голямата глупост, която успя да просъществува поради страливата масовка. Съвсем скоро ми блокираха рекламните акаунти в около 15 страници във фейсбук, защото учудващо, но бяха допуснали да рекламирам статия от блога ми против Ковид! Но не беше за дълго.

Ковид протест мерки

Във фейсбук, Google, YouTube са въведени ключови фрази, думи и подобни по темата Ковид, дори и известни лица на база опита ми, които роботите засичат и не допускат да се рекламира нещо против Ковид. Или изобщо да пишеш за Ковид, ако разбира се не си някой Държавен орган, който е безкрайно загрижен за здравето на хората, като има раздава дори часовници, посредством томбола. Това е лудост! И ако всеки, който се уповава на тези луди мерки сметне, че е нормално… то той също подкрепя това.

А това е… робство!

Свалете маските, не си вадете сертификати, идете си на село, ако трябва… и да видим, какво ще прави бизнеса без служителите си. Можем да живеем и с хляб и сол, както се казва. Виж драги ми читателю, аз разботя в сферата на онлайн маркетинга от години, работил съм и в голяма фармацефтична компания. Доста неща знам за рекламните трикове с психоатака! Не на мерките!!!

2 thoughts on “Протестирам срещу Ковид-19 мерките! Този път от Софийското метро!

 1. Таня says:

  Може и да има доза истина, но когато човек е млад, здрав и силен, както се казва „морето е до колене“. Болестите в последните години започват в по-ранни години, а при хората около и над 50 години рядко се срещат без високо кръвно, сърдечно-съдови и други хронични заболявания. Поради това е необходимо да се носят маски и спазва дистанция, ако човек не живее само за себе си. Колко са хората в блестящо здраве спрямо останалите в днешно време, когато въздухът, храните, стресът влияят неготавно?

  • Мартин Гергов says:

   Благодаря за включването, Таня!
   Масово хората не спортуват и не се хранят поне що годе правилно… по мои наблюдения и не само. Тялото е като двигателя на един автомобил и докато там хората се грижат за да не се износват частите, които лесно се намират, то не същите усилия полагат за своя „двигател“. Имунна система се гради със спорт (препоръчвам фитнес и има защо) и правилно хранене… поне трите да бъдат правилни през деня. С лекараства здраве се не гради. Нека храната бъде нашето „лекарство“… А, какво се прави в днешно време, и още повече през последните две години… насява се страх… нон стоп. Защо загрижените управляващи не само в България, но и по Света… не промотират така агресивно… хранете се правилно, спортувайте… бъдете здрави. А се рекламират „вълшебни парцалки“ за устата и ваксини, които се бият през 6 месеца, зелени сертификати и plf и още куп глупости на тръкалета на жълти лалета. А, какво ще кажете за това видео с румънския депутат Кристиан Тереш:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *