Работа в Америка с Мишо Шамара

За Мишо Шамара и истината българска, накарала хиляди хора да заминат зад граница

Работа в Америка, работа в Англия, работа в Холандия и още, и още всекидневни търсения за по-добре заплатена работа, но извън пределите на България. Тъжно и болезнено звучи, нали?
И причината обикновено е една и съща. Мизерното заплащане на работното място!
Или, както казва рапърът Мишо Шамара… пестин леа (500 лева).

И как се живее с 500 лева средна работна заплата и защо Мишо Шамара, започна работа в Америка?

Заклетите националисти и хейтъри разни, го псуват(четох коментари във фейсбук страницата му). А други като мен пък, които професионално(професионално ли казах, уау) спортуват, мислят и са реалисти със сигурност ще го подкрепят. Ще го подкрепят с истини и факти, натрупани благодарение на труда си извън граница. И да, определено Мишо Шамара говори доста истини според мен. За някои от вас изглежда прост. Но не бъркайте прост с простак(простак е в кавички), защото това са две коренно различни понятия.

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

<strong>ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК (АБОНИРАЙ СЕ)</strong>

Вижте във видео материала повече мои коментари за Мишо Шамара, относно национализма(расизма), „гадните педераси“, които все са ви дразнят, за задължителната казарма и още, и още.

В края на публикацията ще ви пожелая да бъдете възможно най-позитивни към живота, да не завиждате злонамерено, и да изгледате позитивни видеа по темата в официалната Фейсбук страница на Мишо Шамара на следния линк: https://web.facebook.com/BigShaBg
Опс… за малко да „забравя“ за коментарите на националистите, относно българите от ромски произход!

Изгледайте следния видео материал и си направите изводите. Лично съм се свързал с момчето, което го е направил. Това момче във видео материала (Марин Илиев) има и други интересни неща и за него разбрах от Фейсбук страницата на Мишо Шамара.

Виж видеото - кликни тук работа в америка

P.S. Езикът на Мишо Шамара ще ви се стори… да го кажем просташки(слагам червена точка 18+), но имайки предвид факта, че е рапър… актьорската роля е явна! Естествено, че има и някои изказвания, които мога да влезна в приятелски спор, но това ще се случи едва, когато отида в САЩ и се срещна с него. Към този момент обаче, тази дестинация не е в моите планове, както и нямам време за спорове, защото ако започна да споря, то съкращавам времето си за спорт.

Изводът до който съм стигнал е, че България не цени талантите си… тук вече мога да споря, но нима смятате, че има смисъл?!

One thought on “За Мишо Шамара и истината българска, накарала хиляди хора да заминат зад граница

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *